Hurdaaa :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [тя]●ємяє●|ЯΞЙ| tarafından 16 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar

Bu ilk mi olacak bilemedim bu hurda toplamanın kolaylığı felan warmı çok az çıkıo taktiği warmıdır

2. x3 harıtasına gıdıp petını oto toplayıcıya alıyosun guzel kardeşim onune mordon simon ne gelırse kesıyosun sureklı harıtada tur atıyosun 4-5 saatte 700 u askın hurda toplar pet bakma bakarsan bırıkmıyo tabıkı toplayıcı alıyosa vıp şart depo doluysa toplamıyo hurdayı

3. Teşekkür ederim deniyeceğim sağol

4. benim hesabım ful ama geliştirme eksik kaç gun surer hurdaları 2.800 yapmak gunluk 3 saat ile :D yaz ayında nedn yapmıyolarki sınav haftası ve oyuncuların %80 ögrenci iken .

5. 2800 hurda max 5 gun surerbu sekılde bılemedın 6 gun oda gunde 3 saat ortalamayla zor bısey deil etkınlık zor gorunuyo ama cok basit

6. userqq

userqq User

dostum benim gemi 8 iris 4lf4 25arge günde 2 saatle 500 plazmit kaç günde toplanır sence etkinlik bitene kadar bu gemiyle 1000hurda 500 plazmit toplayabilirmiyim

7. hurda 2 gun surmezde plazmide hıc ugrasmadım 3 gun gg katında 300 bırıkmış onu daha cok surgeon ıcın kasanlara sorarsan daha cok yardımları olur

8. anakin5555

anakin5555 User

Benim petim var 11 level tasarımı yok. Onu almicam.bitane robo bat yapcam. Yeşil. Yaptımda 2.alcamm bitmek üzere .x3te kasılın tavsiiyem

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.