I-Chron Hkda

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by polatalemdar311, Nov 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Geliştirme seviyesi devam ederken az da olsa chron var neden butona tıklayıp süreyi düşüremiyorum?

Oyun hatası mı var? Yoksa bilmediğim başka bir şey mi yorumlarınızı bekliyorum.

2. -Star-

-Star- User

5.334 harcadığın gibi tamamen bitiyor, onun dışında eldekini bütüne oranlayıp düşürme gibi bir zahmete girmemişler herhalde.

polatalemdar311 likes this.
  3. Bu durum gerçekten can sıkıcı.

Elimde ki olanların süreyi düşürmesini istiyorum böyle buton yok illa ne kadarsa o kadar mı olması gerekiyor?

FM arkadaşların bu durumu merkeze raporlanmasını rica ediyorum.

Bence bu teknik bir sorun.

4. Merhaba,

Değerli oyuncu gerekli işlemi atlamak için I-Chron sayınız yetersiz o yüzden işlemi atlayamıyormusunuz.
    Atlama işlemi komple işlemi bitirdiğinden gerekli I-chrona sahip olmanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

5. Onu anladım ama bende az var biliyorum en azından onu kullanabilir olması gerekiyor.

Bence benim ki mantıklı ama sizden ricam yine kendi FM yada yetkili arkadaşlarla konuşup gerekli görülürse haftalık rapora eklenmesini rica ederim.

Konu kilitlenebilir.

Not : Umarım merkeze bildirilecek listesinde bu da olur :)

6. umut322

umut322 User

her bir geliştirme atlatmak için 22750 miydi neydi öyle bir şey istiyor vahim olan tarafı her bir geliştirmeye 16 kevel yapmak için 2.300.000 e yakın ucb(x4) istiyor olması sadece 36 pro için yaklaşık 83 milyon x4 istiyor şaka gibi

polatalemdar311 likes this.
  7. Bence bu tip kararı merkez ekibi değil yanında çalışan stajerler alıyormuş gibi hissediyorum :D

Son zamanlarda bu gibi şeylere çok rastlamaya başladım ;)

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İzokronat'ın geliştirme süresinin atlatılması için eklenmiş bir materyal olması nedeniyle süre azaltılması adına kullanılabilmesi için bir düzenleme yapılır mı emin olamıyorum ancak şikayetinizi raporlarımıza ekleyeceğiz.

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.