I -OIL kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Istaken5 tarafından 19 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Istaken5

Istaken5 User

selamlar, 2 gemim var. birisi 20 pro. x4 ile 100k vuruyor. diğeri prosuz 2009 yılının full sayılan gemisi. iki gemi ile karantina kapısına girsem bir gemiye ne kadar i oil gelir? iki gemiye de çok güzel mimesis modülleri çıktı holo etkinliğinde. ikisine de i oil kasıp mimesis almam lazım

2. .-Şimşek-.

.-Şimşek-. Guest

Merhabalar,

Aşağıdaki görselde belirtildiği gibi karantina kapısına giren gemi sayısı ile düşen I-OİL arasında bir bağ yoktur. Gemi sayısının önemi yoktur ihtimaller belirlidir. Fakat özel fayda desteği satın alarak I-OİL kazancınızı ikiye katlayabilirsiniz. Karantina kapısı ve ödüllerine buradan ulaşabilirsiniz. Bir oyuncu olarak önerim ne kadar çok gemiyle yaparsanız o kadar kolay olur :)

İyi forumlar.

.BAŞAK. bunu beğendi.
  3. tryhardD

tryhardD User

Katlayıcı paketi olmadan genelde 1-2 oil veriyor gemiye çok nadiren 10 üstü (emin değilim) oil atıyor. Katlayıcı ücretli olduğu için hiç kullanmadım kullanan biri cevaplasa iyi olur. Ancak bu kapı o 2 gemi ile yapılmaz bilgine 8 kişilik bir ekip gerekiyor 20 prolu gemin muhtemelen ekipte bulunur ama 2009 gemini biraz zor alırlar. Ayrıca mimesiste kaçınman yoksa almamanı öneririm çok ağır kalır ve oil lazer kalkan ve diroit geliştirmelerde de lazım olacak. İlla mimesis kovalayacaksan hafta içi özel ödülü olan kapıları yapmanı öneririm oradan zor da olsa gemi düşüyor. Sayborgu öyle aldım ben.

4. Mineral

Mineral User

Etkinliklere katılın ve görevlerden gelecek anahtarlar ile tanker tanker yağ takasına girersiniz en mantıklı olanı budur.