I-Oil nerde bulunur

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve BLACKSEYTAN tarafından 15 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar karantina ve günlük bonus girişleri dışında Oil nerden elde edebilirim ?

2. Merhaba, bildiğim kadarı ile hafta içleri olan bazı kapı ödüllerinden alabilirsin, 5-x,6-x,8-x haritalarında az sayıda ve rastgele saatlerde çıkan özel yaratıkları kesince elde edebilirsin, yakın tarihte bu yaratıklarla ilgili bir konu açılmıştı sanırım orda daha detaylı bilgiler elde edebilirsin..

BLACKSEYTAN ve firefirex bunu beğendi.
  3. firefirex

firefirex User

bugun zeta kapısıda ı-oıl verıyo

BLACKSEYTAN bunu beğendi.
  4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,
    Özel bazı günlerde Galaxy gates kapıları da I-Oil vermektedir.
    Sizde zeta verebilir her oyuncu için farklıdır :)

İyi forumlar

BLACKSEYTAN bunu beğendi.
  5. Konuyu bulabilirsen buraya etiketlemen mümkün mü ? rica etsem

6. oben

oben User

Bak kardeşim saydıklarının haricinde uri çekimlerinde ve dükkan extralar kısmında bazan payment olarak paketler halinde bunlar paralı olanlar pek ilgini çekeceğeni sanmıyorum.Bunun haricinde 5-2 haritasında 70 -45 koordinatında hemen taşın üstünden doğup kesilmemesi durumunda hangarın içine girip çıkışın sağ üstünden istikametle 250 m den sonra sağ alta dönmek kaydı ile sağ alt rayasyona girmek üzereyken tekrardan geldiği istikamete geri dönen yaratıktan..yine tüm şirketlerin x6 haritalarında aynı koordinattan 70-45 günün bazı saatlerinde meselaöğlenden sonra 13-30 15-00 arasında akşamsa saat 17 - 19 saatleri arasında gece ise 21- 23 saatleri arasında sabahta çıkıyo ama saatini hiç bilmiyorum o saatte beklemedim hiç.hep aynı koordinatlarda çıkıp kesildiğinde her seferinde 35 ı oil veren uzaylılar mevcuttur..iyi beklemeler bol şanslar.. balık tutmak gibi düşün git oltanı at ve bekle..rast gele..

C★.Az®A!L.C★ ve BLACKSEYTAN bunu beğendi.
  7. Teşekkür ederim çok güzel bir cevap <3