I-OİL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛКΛSЧΛ tarafından 2 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

I-OİL İ nasıl alımak istersiniz

1. uridyum

74,3%
  2. dükkandaki yapılan kampanya ile

oy sayısı 0
    0,0%
  3. etkinliklerdeki kapılardan

25,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sevgili arkadaşlar bildiğiniz üzere yeni gemilerde en çok zorlanılan I-OİL denen maddeyi bulmak.
    sadece etkinlikte bi kapıda bulunan bu madde fazlasıyla çok az verildi. buna bir artı olarak ı-oil uri ile satılması veya en azından arasıra kampanya olarak dükkandan alınabilmesini öneriyorum

2. urıdıum olursa herkes kolayca erısır zahmetle kasanlar ısyan eder ama ben urıdıum u sectım.

3. Ya valla şunu söylemek istiyorum. Bu hibrit İşleyici, Mikrotransistör falan hiçbir halta yaramıyor. Bölünme Kristali falan iş görüyor. Yani montaj olayı baştan sona olmaması gereken ya da olacaksa da çıkartılan bu maddeler üzerinden tarifler yapılabilmeliydi. Sonradan ekstra şeyler eklenmemeliydi. Ben oy vermeyeceğim bu konuda çünkü tümüyle kararsızım :)

Maalesef çok acıyorum ve zavallı görüyorum DarkOrbit i. Gerekçesi ise botçulara, hilecilere para yatırdıkları için bağımlı kalmaları ve aynı zamanda hiçbir oyunda bulunmayan üst düzey bir turnuva olan JACKPOT ARENA yı bir bahaneyle ortadan kaldırmalarıdır.

ΛКΛSЧΛ bunu beğendi.
  4. SanitoriuM

SanitoriuM User

S.A cümleten başta tam bi saçmalık abidesi olarak tanımlaya biliriz bu olayı dark o kadar'da cimri olma derim 2 etkinlik sundun 2 etkinliktende 450 tane i.oil toplayamadık gerçi ben bu son yapılan etkinliğe etkinlik denirse tabi ama neyse yani artık oyunu oynayanlar dark'ı sevdikleri için değil benim gibi emek verip uğşatıkları için oyundalar hala bunuda geçelim çok şeyi geçtiğimiz gibi konuya gelirsek i.oil ne uri ile nede kampanya ile darkorbit en uygun yolu şu getirisin terör of tunel kapısı gibi bi kapı giren oyuncu hem elitini kasar hemde i.oil hım kendim için söylemiyorum bütün dark sevenler adına diyorum kalın sağlıcakla...

ΛКΛSЧΛ bunu beğendi.
  5. 1 tanesini 10 bin uridyuma satılırsa belki daha iyi olur. 450 tane alması için bilmem kaç milyon uridyum kasması lazzım veya payment ile satışa çıkarılıcak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.