Destek I-Oil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Xeynas tarafından 12 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Xeynas

Xeynas User

I-Oil sisteminin düzelmesi gerekiyor millet o kadar uğraşıyor karantina yapıyor 1 tane oil düşüyor ve darkorbit aylık takvimde bolca oil dağıtyor bu biraz saçma bir mantık olmuş bu lf4 ve gemi tasarıları içinde geçerlli buna bir düzen getirilmeli.

2. BlueSparkk

BlueSparkk User

Bana kalırsa bu sistem daha iyi. Syborg öyle herkesin alabileceği bir gemi olmasının taraftarı değilim. Ayrıca eğer daha fazla oil kazanmak isterseniz, destekler bölümünde uridium ile satılan oil desteği var. Onun haricinde Hellix paketlerini satın alabilirsiniz. Ayrıca belirsiz saatlerde x7 ve 5-2 hartasında URGE XI ve FİND XI adlı yaratık cıkıyor. onuda keserek 35 oil kazanabilirsiniz. Yeni LF4'leri almak ise bence zor bir şey değil. Günlük ve haftalık görevleri yaparak Tetrathin, Khylon kazanabilirsiniz. Geriye bir tek Bifenon kalıyor onuda 5-2 haritasında görev yapan arkadaşların kestiği yaratıklardan bol miktarda zaten düşüyor.

3. Söylediklerinizde kısmen haklısınız,ancak oyun kurucular oyuna ilgiyi artırmak için bu tür bonusları veriyorlar.Her hangi bir etkinlik sonunda emek saf ederek kazanılmasını kabul etmek zor ama yapılacak pek bir şey yok.Geçtiğimiz aylarda vip üye olanlar 150 oil aldı,dükkan indirimi vs. bunlar pazarlama taktikleri kabul etsekte etmesekde düzen böyle.

4. Xeynas

Xeynas User

işte bende onu diyorum o zaman giriş etkiniğinde bol bol oil dağıtmasın

5. Dağıtmıyor para harcayanlara veriyor,uri çekerseniz veya vip alırsanız o ay sizede verir oil vs.

6. Xeynas

Xeynas User

yoo mesela bu sefer ki giriş bonusunda vipe gerek olmadan veriyor oili

7. uzayl80

uzayl80 User

ben karantinayla falan ugraşmıyorum zaten aylık girişden geliyor bu sayede 450 oili bedavaya getirdim gibi bişey oldu tabi bu benim görüüşürüm hiç ugraşamam az bir sabırla oil tmmlanıyo zaten

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Dilerseniz Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne buradaki kriterlere uymak kaidesi ile konu açabilir ve arkadaşlarımızın fikrinize destek olmasını sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. helix te oil kaldırıldı geçenlerde bundan sonra sadece rsb ve mind fire beyni veriyor.Aylık takvim ve kapı tek şans biriktirmek için.Urge tarzı yaratıklar şans işi garantisi yok saati.

10. Eski

Eski User

Sistemin böyle olması daha iyi millet sabah akşam kapı mı yapsın illa oil toplamak için? Madem beğenmiyorsun karantinayı yapmazsın olur biter. Zaten ayda 25 tane veriyor bir cyborg almak için 18 ay demek bu. İnsanların darkorbit dışında da hayatları var ilgilenmesi gereken.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.