Öneri I-Oil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ж__«Ħ죣●Fίřê»__Ж tarafından 8 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ve modrtrlerim bildiğiniz üzere artık en güçlü lazer prometheus oldu. Ben sayborg için tüm parçaları aldım fakat ı-oilim yok bunu nasıl temin edebilirim karantinaya girmek istemiyorum hem çok az veriyor hemde çok zarara giriyor hesap. bide şu prometheus lazlerini almak için kaç level olmak lazım görevler için:):person-with-folded-hands::alien::thumbs-up:

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Indoctrine Oil'i hızlı ve sürekli kasmanın tek yolu Karantina Kapısını destekli bir biçimde yapmaktır. Bunun dışında takvimden (günlük girişten) de gelmektedir mesela bu ayın takviminde 21. günde 15 oil, 25.günde ise tam 150 oil kazanılabilmektedir. Ayrıca bazı Blacklight Gözcülerinden ödül olarak İ-Oil kazanabilirsiniz.
    Blacklight gözcüleri hakkında resmi bir bilgi paylaşılmamıştır, oyundaki kişisel deneyimlerimizden ve oyuncularımızın geri dönüşlerinden toplayabildiğimiz bilgiler ile aşağıdaki tabloyu oluşturabildik. Unutmayın ki, tabloda belli eksiklikler veya hatalar olabilir .

NPC İsmiUridium ÖdülüÖzel ÖdülÇıktığı Harita(lar)
    Urge IV5,000 Uridium35 I-Oil, 150 Tetrathrin, 80 Kyhalonx-6, 5-2
    Attitude XIII5,000 Uridium3,000 SepromX-7, 5-3
    Capital I50,000 Uridium-X-8
    Regard CXI5,000 Uridium35 I-Oilx-6, 5-2
    Observe X5,000 Uridium3,000 Sepromx-7, 5-3
    Find VII50,000 Uridium-x-8

Ayrıca prometheus görevleri için 17. seviye olmanız yeterlidir. Görev kulesinden ''Sınırlar Dahilinde'' adlı görevi kabul ederek görev zincirine başlamış olacaksınız. Görev listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Allah razı olsun modum. Teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sizlerden de razı olsun efenim. İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.