I-oil

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TR2*KAFKAS-KARTALI* tarafından 23 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çok uzun bir aradan sonra oyuna döndüm artık karantina yapan kimse kalmamış I-oil i karantina hariç nereden bulabilirim günlük girişi de kaçırdım bu arada :(

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Indoctrine Oil'i Karantina Kapısı ve günlük giriş bonuslarına ek olarak Katladıkça Kazan'dan, bazı görev ödüllerinden ve Blacklight gözcülerinden kazanabilirsiniz.

Blacklight gözcüleri hakkında paylaşılmış resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Oyundaki kişisel deneyimlerimizden ve oyuncularımızın geri dönüşlerinden toplayabildiğimiz bilgiler ile aşağıdaki tabloyu oluşturabildik. Unutmayın ki, tabloda eksiklikler veya hatalar olabilir.

NPC İsmiUridium ÖdülüÖzel ÖdülÇıktığı Harita(lar)
    Urge IV5,000 Uridium35 I-Oil, 150 Tetrathrin, 80 Kyhalonx-6, 5-2
    Attitude XIII5,000 Uridium3,000 SepromX-7, 5-3
    Capital I50,000 Uridium-X-8
    Regard CXI5,000 Uridium35 I-Oilx-6, 5-2
    Observe X5,000 Uridium3,000 Sepromx-7, 5-3
    Find VII50,000 Uridium-x-8

Haritaların nerelerinde ve ne zaman çıktığını konusunda da net bir bilgi bulunmamaktadır ancak arkadaşlarımızın deneyimlerini paylaştığı konuyu buradan inceleyebilirsiniz.

Ayrıca Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde birleştirme yoluyla oil elde etme yeniliğini oyuna kazandırmaya çalışan arkadaşlarımızın konusuna dilerseniz buradan destek verebilirsiniz.

Diğer oyunculara da yardımcı olması adına konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum.

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. çok teşekkür ederim modum konu kilitlenebilir

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Rica ederiz.Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.