Öneri i-oil'e ihtiyacım var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cagdas12380 tarafından 6 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Cyborg üretmek için tüm malzemelerim tamam ama halen 127 i-oil lazım. 20 adet günlük girişten gelecek bu ay. 107 adet nasıl bulacağım? Şu nadiren çıkan Urge NPC leri veriyor ama ona denk gelmek aşırı zor zaten. Karantina kapısı da öyle kolay kolay yapılacak bir şeye benzemiyor. final boss 120 milyon toplam cana sahip ve topu topu 5 adete kadar i-oil veriyor. Bir taktik verseniz illa güçlü adam mı bulmam gerek karantina kapısı için?

Luminous bunu beğendi.
  2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Oil elde etmek için bir yol hariç tüm yolları yazmışsınız, hafta içi galaksi kapılarına ekstra ödül olarak 45 oil ödülü gelebiliyor bunu da ben yazayım. :D

Bu yollar haricinde helix günlerinde uridium satın almanız durumunda da -bazen- oil paketleri gelebiliyor onu da düşünebilirsiniz.

Bana sorarsanız en mantıklı yol karantina kapısına devam etmek, bunu yaparken RC-B00 desteğini satın almayı unutmayın. Bu yolla hem oil hem eir ihtiyacınızı gidereceksiniz. Tabii, bir gözünüz de haftai çi ekstra ödüllerde olsun :p

İyi forumlar dilerim.

3. joetly

joetly User

Merhaba hafta içi galaksi kapısı bonus ödüllerinde ara sıra 45 adet çıkıyor. Dediğin gibi karantina ve bl haritası npcleri. Bana sorarsan bl haritası npclerini bekle. Hee çok zor dersen önümüzde galaktik çekişme etkinliği var savaş bileti bile (tam emin değilim geldiğinde görücez) ama en çok etkinliklerde kasılıyor. Ben öyle yapmıştım. Azıcık sıkıcaksın dişini yani :)

yazım hataları için şimdiden özür dilerim telefondan yazmaya çalıştım

Son düzenlenen: 6 May 2020
    Luminous bunu beğendi.
  4. Evet Delta'ya denk gelmişti direk elimdeki tüm uridiumu basmıştım. Onun dışında daha görmedim geçen haftaydı. Deltadan da hiç haz etmem de neyse :D Karantina kapısı için güçlü adam lazım ya bikaç sağlam tanıdık var çevreleri var ama uğraşırlar mı bilmiyorum sonuçta bir giriş en fazla 5 oil o da şans. 107 taneyi böyle kasmak üzecek. Yeni gelecek etkinliği ben de bekliyorum ama bizim serverda burnumuzdan getiren bir klan var adamlar paso güç gösterisine oynuyor hatta öyle ki kendi şirketimizdeki üyeleri adam kesebilmek için bize savaş açıyorlar. Bizim klan 900. sırada onlar 1 :) yani bu etkinlik yüzünden 10 gün gemileri kıpırdatamayacağız gibi geliyor bari bunlar gelecekse özel haritalarda gelsin.

5. Ben cyborg'u bonus ödüllü galaksi kapısından şansla düşürdüm tabi hammerclaw ve mimesis de öyle :D

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  6. vay be :D