İade etme

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve cCc_KaRa_ŞimŞeK_CcC tarafından 29 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. paymentten osırıs goli plus aldım fakat üzerinde parlayan şey rahatsız etti bunu iade edip citadel plus paketini almak istiyorum böyle bişi mümkün mü

2. trendyol mu burası :D

3. bir ürün alırken iadesinin yapılmayacağı zaten giş kurallarında yazıyor satın alırken bildiriyor

4. aslında tüketicinin aldığı ürünü beğenmediğ takdir de 15 gün içinde iade etme var yasalar dahilinde..ama darkorbit uzay kanunlarını uyguladığı için maalesef bu mümkün değil....umarım bir gün çok iyi bir avukata denk gelirde şu oyunda ki adaletsizliklerden dolayı iyi bir tazminat alır...bayram gibi şen olur buralar o zaman....

titans___ bunu beğendi.
  5. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

6. peki 2 günün telafisi mümkünmü acaba ?

7. TR|SUBUTAY

Telafi için talep açtık

Tata bunu beğendi.
  8. Nasıl bir telafi yapmayı düşünüyorlar

9. adminim siz şu oyun hakkında bir şey yapamaz mısınız? gemi kasıyorum da

10. TR|SUBUTAY

Maalesef

costantine33 bunu beğendi.
  11. oyun az önce geldi geri gitti

12. bende dedim 5/2 atlayınca düzeldi .kapanan gemiye baktım patlamış galiba gemi değiştirde göremedim başka gemi getirdim onla 5/3 atladım buda gitti:(

13. VRUdan giriş yapılamıyor, 3-1 açılmıyormuş. Şimdi de 1-1 gitti :(