Öneri iade etme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VΛLVE™ tarafından 6 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bir iremi yarı fiyatına iade edelim mi?

1. Evet

oy sayısı 11
    78,6%
  2. Hayır

oy sayısı 3
    21,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Merhaba
    dün pet düşman bulucu aldım ama pek memnun olmadım çünkü önceden hiç kullanmamıştım
    istediğim şu aldığımız bir itemi yarı fiyatına iade edelim ör 50000 urilik item 25000 uriye iade edilecek ör 500000 credilik item 250000 crediye iade edilecek
    Not:Aynı item sadece 1 kere iade edilebilir.
    Not: Açık artırma itemleri dahil değildir

2. açık artırmadan alınanlar olmazsa olur bence destek %100

bat34 bunu beğendi.
  3. bat34

bat34 User

katılıyorum böyle olursa bencede destek

4. VΛLVE™

VΛLVE™ User

destekler için teşekkürler açık artırma dahil değil zaten

5. aynı item 1 kez iade edilebilir derken ben 33 lf3 var hepsini verecem uriyle olanları 1lf3 tekmi iade edebilirim ?

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

evet yoksa öyle bedava haksız kazanç olur bak amaç şu önce bir tane al beğenmedinmi ver ör1lf3 aldın sevmedin verdin sonra yine lf3 alırsan o lf3ü veremezsin

7. karşıyım o zman kardşe neden dersen ticareteki sayılmıyor yani mantıksız oluyor yapcaksan tam yap D:

8. VΛLVE™

VΛLVE™ User

arkadaşamı mantıklı düşün ticaretteki olursa aldığın fiyatın değil orjinal fiyatı olur mesela tasarım al 50000 uri al olmaz credi dersen destekler falan yorumlar görüşler vs gelsim düzeltebilirim

9. llTheKara

llTheKara User

Bence cok iyi bisey cunku ben oto yagma hammedde toplayici seviye 1 aldim asiri pismanim geri iade olsa super olurdu. +1

10. ÇORBACI

ÇORBACI User

Saçma bir öneri herkes zamanında lf3 aldı oyuna lf4 geldi lf3 çöp oldu şimdi yarı fiyatına şirket niye geri alsınki nasıl para kazanacak oyundan.

11. kardeş kısaca ben toplam 15lf3 uri ile aldım bunlar tanesi 10.000 uri eger 5 .000 uri karşılıgı alcaksam butun lf3leri vercem 1 tane diyorsan b u benim işime yaramaz benim işime yaramıyan bişeye negatif oy veririm .

12. VΛLVE™

VΛLVE™ User

arkadaşım konunun mantığınını bilip bilmeden saçma saçma konuşma
    bak şimdi sen aldın bir tane nasıl olduğunu öğrendin sonra pişman olursan ver aynını alırsan yine nasıl olduğunu bildiğin için baştan alıp almamayı düşünürdün lütfen saçma cevaplar yazma olumsuz diyeceksen nedenini doğru düzgün söyleyip olumsuz oy kullanabilirsin

13. güzel fikir, ama isterse bütün darkorbit oyuncuları destek versin böyle birşey imkansız :)

14. arkadşım aynı itemi 2 kez iade edebiliyormuyuz diyorum ? ornek aldım 1lf3 yine 1lf3 aldım ama lf4 buldum gerke kalmadım lf3 lere şimdı ben 1 lf3 tekmi iade ederim yoksa istedegiim kadarmı ?

15. VΛLVE™

VΛLVE™ User

sadece 1 tane çünkü ilk lf3ünü aldın atıyorum sevmedin geri verdin sonra nasıl olduğunu bildiğin için alıp almaman sana kalmış çünkü biliyorsun alırsın ya da almazsın ondan sadece 1 kere

16. ÇOK SAÇMA BENDE 100 LF3 VAR 50 TANESİNİ kullanıyorum o zaman 50 sini iade edeyim 250 bin uridium alayım nasıl olur ?

17. iyide uri ile alınanlar oluyor

kardeş kutudan çıkarsak D:

18. :Dbilemeyecem artık

19. CİLΛ

CİLΛ User

mantıklı bişey olsa iyi olur

20. VΛLVE™

VΛLVE™ User

yeni başlayan kişiler var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.