Destek İade

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve élf*LEGOLAS[éfé] tarafından 22 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba bir konu hakkında danışıcaktım. Ben kuiper kapısını resetten önce 2 kez açtım fakat duruyorlar resetten sonra kapıdan tasarım ve uridyum çıkması şansa bağlı olmuş ben şimdi supporta başvurursam açtığım kuiper kapılarını geri iade edip galaksilerimi geri alma gibi bir şansım var mı? Bilgisi olan admin varsa bi yardımcı olabilir mi? çünkü acayip şekilde kazıklanmışım gibi geliyor.

2. Merhaba ,

İlk olarak normalde kapıda bir değişiklik yapılmadı. Zaten kapıda 2 temel vardı bunlardan birisi tasarım çıkma ve çıkmama oranlarıdır. Tasarım çıkma olasılıklarına gelince 5 tasarıma göre oranlar değişiyor. Oyuna geldiğinde bir takım oran hataları yada çakışma sonucu 200.000 uridium veriyordu. Reset ile bunlar düzeltildi kapı normal ayarlarına getirildi.

Sorunuza gelirsek bir iade olacağını sanmıyorum fakat eğer istiyorsanız durumu anlaşılır olarak support'a yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Teşekkürler Adminim sağolun ben bu şekilde bu kapıyı yapmam durumu dediğiniz gibi supporta ileticeğim kilitlenebilir.

4. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.