iç içe uçuş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve C0rnholi0 tarafından 23 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. C0rnholi0

C0rnholi0 User

iç içe uçuş düzeninin plt 2026 roketine yaklaşık kaç k gibi bi artış olur ?

2. 2000 * 1.1 * 1.2 * 1.15 * 1.6 = 4857 roket için max hasardır.

Uçuş düzeni ile 4857 * 1.65 = 8015 hasara sahip olur. Yani hasarınız 3158 civarı artar.

Bilgi: Hesaplamalar arge, destek, seprom ve sayborg bonusu ile hesaplanmıştır.

3. C0rnholi0

C0rnholi0 User

peki sizce almalı mıyım ?

4. Geminizi bilmediğim için tam bir şey söylemem mümkün değil fakat eğer leovnov ile eski haritada kasılacaksanız ve elitiniz yok ise size burgudan daha iyi bir vuruş getirir ama malum ki eski haritalardaki yaratıklar pek karlı değil. Bunun yerine burgunuz var ise yeterlidir.

5. C0rnholi0

C0rnholi0 User

gemim full yani temel olarak herşeyi tam kasılmak için düşünmüstüm seprom beslemesi var epey :)

KATALONYA bunu beğendi.
  6. KATALONYA

KATALONYA User

İç içe tasarımını ben hesabımı ilk aşamalarda hızlı kasabilmek için almıştım seprom vs yoktu şuan sadece hız konfisinde burgu yerine argeniz tam ise kullanabilirsiniz kalkan can oranını ayarladıktan sonra genelde spectrum yeteneğini delmek için kullanılırdı 1-1 savaşlarda da kısa süreli kullanılmakta ama en genel kullanım alanı leonov gemi iç içe tasarımı cephane ve beslemeden tasarruf vipte olursa zaten ama sizin geminiz full beslemenizde varmış uridiumu verecek yer bulamamışsınız galiba :D koleksiyonculuk dark orbitte önemli bir yere sahip herşeyin gemide bulunması herzaman avantaj sağlamayabilir zararda ettirebilir ta ki yeri ve zamanı gelinceye kadar.

7. C0rnholi0

C0rnholi0 User

uridium toplanma aşamasında :D
    uridium toplanma aşamasında :D

KATALONYA bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.