Bug / Oyun hatasi Ice Meteroid Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ιяяєѕιѕтιвℓє[ωαя] tarafından 11 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 Haritada Ice Meteroid kesmeyi denedim ama bilin bakalım ne oldu? Tabiki yeni bir hata. Canı tamamen doluyken sıkıyorum bitiriyorum canı 0 olarak gözüküyor ama patlamıyor ve Icy çıkarmıyor. Teşekkürler DarkOrbit ekibi sonsuz oyun zevki için.

2. ıyıce sıkmaya başladı bu hatalar gerçekten

3. Cleaner.

Cleaner. User

Harbi sıkmaya başladı bu hatalar. DO ekibi lütfen oyuna güncelleme filan getirmesin. Bunu da raporlarınıza eklerseniz sevinirim.

4. Konuyu yeni açtığım için başka bir konu açmak istemedim. Benim ekranımda roketatarlar yüklenmiyor olarak gözüküyor 15 20 saniye sonra Tartarus gemisinin özelliğindeki gibi hızlıca roketatarları ateşliyor ve toplu hasar veriyor. İnternet kalitesinden olabilir. Şu an internet kalitem iyi değil, internet kalitesi iyi olan varsa roketatarlar doğru çalışıyor mu test edebilir mi?

5. Bir ümitle beklediğim etkinlikti ....

6. Tauly__

Tauly__ User

Kaybettiğim cephaneleri kim verecek şimdi ?

7. Düzgün çalıştığı gün mü var şu oyunun. Ya lag olur ya yazılım hatası.

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.
  8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,
    Genel olarak yaşamış olduğunuz sorunlar ile alakalı ekran görüntüsü ve belirtmiş olduğunuz ICE imha edilmediğine dair ekran görüntüsü istemekteyim. Roket atarda yaşanan sorun ile alakalı oyun içerisinde lag oluşmuş olabilir, bu sebepten ötürü bu tip bir sorun geçekleşmiş olabilir. Cevaplarınızı bekliyorum.
    Belirttiğim gibi yaşanan sorun ile alakalı tam ekran görüntüsünü burada bulunan konuya iletmeniz gerekmektedir.

İyi Forumlar.

9. NuRi_aLÇo

NuRi_aLÇo User

Arkadaslar Gireceksiniz Supporta Argo Kelimeleriniz Kullanıcıksınız Haklıyken Haksız Duruma Dusuceksınız Ve Ban Yıceksınız Oyunu Bırakıcaksınız Bu Kadar Basit :D Her Guncellemede Farklı Bır Hata Ve Faturası Bıze Kesılıyor Sacmalıga Bak O Kadar Oyunda Bug Var Mıllet Haksız Kazanc Elde Edıyor Bugu Kapatıyorlar Mıllet Aldıkları Yanına Kar Kalıyor Varmı Boyle Bırsey Ya Yapıyorsanız Oyununuzu Duzgun Yapın Nedır Bu Sacmalık Oyun Yonetıyorsunuz Sız Ya Mahallede Turşu Suyu Satmıyorsunuz

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.
  10. [​IMG]
    Dosya görünüyor mu bilmiyorum daha önce ekran görüntüsü eklememiştim. Dosyada hata varsa tekrar gönderebilirim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Temmuz 2020
    Luminous bunu beğendi.
  11. global avrupa 1 de de aynı sorun var ice sıkıyorum can 0 ama patlamıyor ve yaratık çıkarmıyor ayriyetten dün akşam 3 promethusumu 10 lvle bastım süresi dolmasına rağmen toplayamıyorum süresi 0da gösteriyor bir sorun daha savaşırken adama sıkıyorum ve sonra birden sıkmayı durduruyor lazerler roketler çalışmıyor başka birşeyin üstüne tıklayıp tekrardan onun üstüne tıklamam gerekiyor ve bu savaşta kaybetmemize neden oluyor sorun üstüne sorun sıkıldık artık

12. Moderatör olma şartlarından biri oyunu bilmek ve oynamak! Maşallah tr forum möderatörleri oyundaki sorunlardan hem bihaberler hem de "istemekteyim" diye 1.tekil şahıs konuşuyorlar. Gir oyuna bir ice meto kesmeye çalış gör işte hata var mı yok mu sanki durduk yere üyeler yalan söylüyorlar.

13. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bizler de oyuncuyuz ve oyunu aktif şekilde oynamaktayız, bu doğrudur ancak takdir edersiniz ki her dakika oyunu oynayabilecek fırsata sahip olamıyoruz. Moderatör arkadaşım samimi davranmaya çalışıp 1.tekil şahıs kipi kullanmıştır, bu ricanın sebebi raporlamayı bizzat yapacak olması, -gerekmiyorsa- siz değerli oyuncuları support birimine bilet yazmakla "uğraştırmak" istememesi olarak değerlendirilebilir ve bu durumda olumsuz hiçbir yön yoktur.

Ayrıca, ilgili raporlamaların tamamı raporlanmıştır. Sorunun çözümü adına çalışmalar başlayacaktır.

Yukarıda yazdığım gibi, sorun raporlanmıştır. Paylaşımınız için teşekkür eder, buradaki konuyu incelemenizi tavsiye ederim. :)

İyi forumlar dilerim.

Minerva bunu beğendi.
  14. Bir etkinlik daha kursağımızda kaldı merkez ekibe telafisi için rapor oluşturabilirseniz sevinirim. Konuyla ilgili raporlama yapıldığı için konu kilitlenebilir.

Luminous bunu beğendi.
  15. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Bu oyun böyle devam ettikçe 2021 yılını zor görür hatta yeni sisteme geçişte yalan olur. Yazılımcılar tatile çıkmış oyuna böyle devam yada oyunu bırakacaksın. Do ekibi de bunu istiyor herkes oyunu bıraksın. Oyunda kapanma peşinde cepleri dolmuş bugün çoğu kişi %helix günü baya uridium çeken olmuştur. 1 aydır 1 kuruş bile oyuna para yatırmadım yatırmayacam da bu oyuna güvenim bitmiştir.

16. aynı sorun bende de oldu tam konu açacaktım sizin konunuzu gördüm

17. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Telafi için istek oluşturacağımızdan şüpheniz olmasın. Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.