ice meteroıd

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve askentli tarafından 20 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. askentli

askentli User

efendım ıce meteroıd npc sı ne verıyor cıktı falan dıyor ben daldım ıce npcs ıne cok aaz canı kalmıstı benı vurduklarım boşa mı gıttı ve ne verıyor bılgılendırırmısınz

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Gereken cevap daha önceden verilmiş arama yapsaydınız. :)

Burdan bakabilirsiniz.

iyi forumlar.

3. askentli

askentli User

kusura bakmayın gormedım efendım :)

4. İce ne kadar hasar verirsen ona göre uri, kredi, şp, tp verir.

5. askentli

askentli User

abı cok yakınında dıyor butun harıtayı gezıyom yok :)),

6. İce için en az 5 kişi birden saldırdığı için sen bulamadan yok ediyorlar ama yazı çıkınca bulunduğun haritada ice çıkar.

7. askentli

askentli User

4 4 e gıttım gormek ıcın ımkansız tek kesılmez o ya x1 lazerle 1800 vuruyom ben :(

8. Tek kesebilmen için daha erken gelişmen lazım :)

9. askentli

askentli User

efendım bıde sey soracam adamlar 30 küsür lazer koyuyo gemıye benım golıath en fazla 15 tane alıyor nasıl iş b :)

10. Gemiye 15 koyarsın sonra droitlere koyarsın 30 eder. İris alırsan 2 lot verir ama urili olduğu için almak biraz zor, Flax 1 slot veriyor kredi ile rahatlıkla alabilirsin. İris veya flax veya iris-flax karışımı yani en fazla 8 droit alabilirsin. İleri düzeyde apis ve zeus var.

11. askentli

askentli User

efendım ama bı dıroıde koydugun lazerle senın tasıgın lazer aynı hasarı mı verıyor

ha bırde dıroıt gelıştırırsem ne gıbı faydası olur bırde lf2 lazer geliştirmemi önerirmisiniz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Aralık 2015
  12. Geliştirme oyunda yapılacak en son iştir her şeyi tam olan biri dahada güçlenmek için geliştirme yapar kısaca şimdilik sana göre değil :)

Droitlere koyduğun lazerler biraz daha fazla hasar verir çünkü droitin lazer ve kalkan bonusu vardır. Droitin seviyesine göre bu bonus artar 6. seviyede lazere %6 kalkana %15 bonus verir ve bu bonus droite ne koyarsa onu etkiler.

Not: 6. seviyeye getirmek için kasılırken droitinde seviyesi artıyor geliştirme değildir.

13. WolfWar

WolfWar User

Cubikondan çıkanlardan biraz daha fazlasını veriyor :)

14. askentli

askentli User

bu cubıkon nedır efendım

15. Kısaca şöyle göstereyim. İce gibi ne kadar hasar verirsen o kadar ödül.

16. askentli

askentli User

sizce ben nasıl kasılayım efendım gercekten adamlar lf3 lazere bı teklıf basıyor sasırıyom ben kasamıyorrum ne yapsam etsem olmuyor klan alan yok kasacak bırı yok topluyom maddelerı duranıum falan yapıp satıyom gene olmuyor o kadar nasıl kasıcam bana bı yardımcı olurmusunuz ? :(

17. Son çare skylab var. Hangi şirketsin?

18. askentli

askentli User

eic efendm

19. Pardon server soracaktım:oops:

20. Rutzel

Rutzel User

tr1 isen yardım edebilirim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.