Ice Metoroid

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ErzincanLee tarafından 21 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Bu Ice Metoroıd'in Haritada Nerde Çıkacağını Nasıl Bulabilirim :D Başkaları Gidip Buluyor Bende Onları Takip Etmek Zorunda Kalıyorum . Cubi Gibi Belli Bi Yörüngesimi Var Yoksa Başka Bir Şey'mi ? :)

2. coder545

coder545 User

belli yeri yok pete dusman bulucu takinca hemen buluyolar peti acik adamlar yazi ciktigi an porttan gidiyosa onlari takip ederek bulursun

3. ben onları izliom d: bazen buluyorum kesiom ama kardşe 4-4 4-5 taşta super ice çıkıyor tek kesebilirsen 3k uri 6m credi

ErzincanLee bunu beğendi.
  4. melih

melih User

kardes millet takip ettiğini anlarsa sıkar falan sen onları işaretle uzağa git :D çıkınca takip et :d

5. ayn

6. Kardeş tek bir taktiği var, adamlar düşman bulucuyla buluyor, zaten 3-5 radar alırsan neredeyse ( ortada durusan ) tamamını, en kötü ihtimal Ice'nin çıkacağı yerleri gösterir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.