İÇERİ BEYLER ...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-AppRendisTa-_ tarafından 8 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a arkadaşlar bu centaur tasarımı kaç günlük dükkanda ve benim hesabımda 150k uri indirimi vardı ben x4 zamanı 30k uri çektim ve 150k uri indirimi kayboldu onun yerine 330k uri indirimi geldi geri 150k uri indirimi gelir mi?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu tasarımlar ne kadar süreli mevcut kalacak net bir bilgiye sahip değiliz, bilgi ulaşması halinde forumda yayımlanır.
    Bahsettiğiniz uri kampanyaları belirsiz zamanlarda belirsiz kişilere sistem tarafından atılıyor, bir daha çıkar mı ne zaman çıkar bilemeyiz ancak ben o kampayanın 330k uridium olanını 3-4 kez kullandım.

Keyifli Forumlar

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

1 gün veya 2 gün durmakta.Yinede tam vaktini bilmek zor :)

İndirim konusunda birşey diyemeyiz.Ancak ekrana gelen indirim neyse o geçerlidir.Diğeri gelirmi bilinmez.

İyi forumlar

4. teşekkürler önceden de gitmişti tekrar geldi ve yine gitti tamda o indirimi kullanacaktım :) artık bir daha ki gelişine alırım

5. Merhaba ,

Genelde 24 saat kalıyor fakat bazı zamanlar 48 saat kaldığı da olabiliyor. Şu anda süre hakkında net bilgi yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.