İçeri :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MΛƬҠ♡Ѵ_ƬŔ tarafından 19 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar herkes oyundan ara ara soğumuş veya sıkılmıştır.
    Çünkü kutu topluyorsunuz sürekli kutu toplamassanız paladium topluyorsunuz.
    Kredi kasmak için Kristallonlarda günlerinizi harcıyorsunuz.
    İnanın belirli bir zamandan sonra eliniz mause a gitmiyor :D
    Artık oyuna girdiğimde sadece geziniyorum gemiyle bu can sıkıntısı nasıl geçer , nasıl eskisi gibi kutu toplamaya devam ederim:D
    Önerisi olan varmı ? :D
    ****Birde kutu toplarken paladiumd toplarken kesen düşmanlar oyun bıraktırma sebebi :D:D

2. mesela eic isen 4-2 ye git petini aç beraber kutu toplayın ara sıra uri lazım olunca böyle yapıyorum :DD

3. eıcm ve ben günde kutu toplayarak 70 80 k uri kasan biri olarak gitmiyor elim mause a gelen uriyide canım sıkılmasın diye kutuya harcadım suan elde var 0 :D

4. Denemediğin şeyleri dene. Mesela bir gün düşmanın x4, x3 veya x2 haritasına git. Kesebileceğin gemileri kes, zevk almaya çalış. Ayrıca oynarken müzik aç ve oyuna ara ver mesela saatte bir 15 dakikalık ara ver o sırada başka bir şeyle uğraş internetten bir şey de olabilir.

5. bütün elitlerimi harcamış durumdayım ve 4 havocum var henuz 15 zeta yapmama ragmen miğdem bulanıyor artık şu kapıdan bana gg lazım :D

6. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Vengeance yada spearhead dizip düşman x-1 - x-6 - x-7 haritalarını turlayabilirsiniz :) Cubi kesen güçlü gemilere roket atıp kaçabilirsiniz :)
    Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli forumlar

polatalemdar311 bunu beğendi.
  7. modum galiba siz öle yapıyorsunuz :D

8. Bencede modumuzun dediği gibi şeyler yapın zevk alacaksınız :D

MΛƬҠ♡Ѵ_ƬŔ bunu beğendi.
  9. hahaha mutlaka denicem :D

10. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Evet güzel aksiyon oluyor :)

Keyifli forumlar

11. napaynuz

napaynuz User

oyunu bırak. bır kac kafa dengı bul yanına gecelerı alemlere ak sacma sapan seyler yap nebılım hayal gucune kalmıs bırsey

12. bende deniycem :)

13. hahaha ilahi modum deniyeceğim ... :D

14. asosyalim :D

15. napaynuz

napaynuz User

asosyalım diye durursan asosyal kalırsın zaten bende asosyalım ama arada=)

16. Tak kulaklığı dinle müziği . Bak sıkıntı kalıyor mu

17. müzik dinlemekten sıkldım :D

18. O zaman durum vahim . TS ile baskın yapın klanca . Global chatte x-x haritasında eicliler var yardım edin benzeri şeyler dediklerinde gururlanırım şahsen :cool:

19. Cloud

Cloud User

İçinden geldiği zaman topla diğer zamanlarda açık kapı varsa yap baskına falan çık

MΛƬҠ♡Ѵ_ƬŔ bunu beğendi.
  20. edinak1979

edinak1979 User

kahkaha atabileceğin şeyler yap :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.