İçeri Gir Yardım Lazım ..

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ErzincanLee, Jul 27, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba ;

Arkadaşlar 2-3 te uri kasıp argeye yatırıyorum . Devam Edeyimmi . Yoksa Bo2 vs tamamlıyayımmı ?
    Özellikler:

2 hangar Leo/vega
    15 lf3
    7 bo2
    15 elit hız
    7 flax
    10 arge 24 argeye göre dizilim
    Alpha 31/34
    Beta 43/48
    Gamma 59/82

Şimdi Ben bu ekipmanlarla Ne yapayım . Ayrıntılı açıklarmısınız ? İhale'den ve kastğım uri'lerle arge mi yapıyım . Yoksa Bo2 mi Tamamlıyım ? Veya Alpha ya Basıp Gelen Uriyle arge veya bo2 mi alıyım ? Ayrıntılı Açıklarımısınız ? :)

2. Bence suan git palladıum topla alpa ve betanı ac gelen urıdıumlarlada lf3 ve bo2 al , arge ıcın bıraz zaman var once lf3 ve bo2 lerını tamamla

3. mavi_bey2

mavi_bey2 User

LF3>BO2>Arge>Zeta>Apis>Zeus>Lf4>Geliştirme ;) Hadi kolay gelsin.

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Bence paladiumda gg yapın kapılarınızı açın gelen uridium ile fl3 ve kalkan tamamlayın

5. Sizin önceliginiz ic ekipman olsun. Arge türü seyleri sonraya birakin

6. TR 5 te Pala MMO larda , EIC 'ım . Ve Gemi Sağlam Olmadığı İçin Gider Gitmez kesiyorlar .s

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Bence şirket değiştirin geminizi fulleyin duruma göre tekrar değiştirirsiniz önce geminize bakın sonra sıralama yapın ben şu an öyle yapıyorum

___________CAN likes this.
  8. Tom_Cat

Tom_Cat User

Ben tallon keserek lf3,iris ve bo2 eksiklerimi ticaretten tamamlamıştım.uridyum ile arge yaptım.

9. Ancasin

Ancasin User

Bence uriyle argeye devam et, kredilerle de lf3 ve b02 leri tamamla. Sonra irisler de lazım sana. Bence kapıya acele etme derim. Karar senin.

10. Cloud

Cloud User

İris almaya bak argeyi şimdilik boşver iris, kalkan ve lf3leri tamamla

11. mmoya geç cubi hep var orda kasılırsın palda yaprsın pala girnce her şey mavı gozukuo pala mmo da kasılmak içinde iyi ama talon dondurme çalma ihtimaleri var S:

12. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bo2 lerinize devam ediniz çünkü kapıları açtığınızda kalkana ihtiyacınız olacaktır.

Keyifli Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.