içerik çoğaltmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FuRKaNSVaTtr tarafından 5 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kutu içeriğini en fazla nasıl alabiliriz ?

katlayıcı olmalı , kutu argesi olmalı , ve petin kurtarma protokolü olmalı diye biliyorum eksik varsa söylermisiniz .

ve en kısa yoldan kutu argesi nasıl yapılır yazabilirmisiniz.

ve en fazla kaç uri gelir kutu den ve kaç gg gelebilir

2. Kutu ölü yatırımdır. Teşekkürler.

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Aynı konudan iki tane açmışsınız. Konularınız birleştirildi.

Arge dizilimini yapmak için Arge Demo programını kullanabilirsiniz.

Kutu içeriği arttırmak için arge, katlayıcı ve kurtarılan mal protokolünden başka birşeye gerek yoktur.

İyi forumlar.

4. arge olarak en az 34 arge gereklidir sağlam bir kutu toplama için.Bu argeleri arge demodan takip edebilirsin.Benim önerim en azından 37 olup kalkan argesini de fullemen.Bunun dışında katlayıcı çekip kurtarılan mal protokolü de alırsan bir kutudan 5 gg alıyorsun.Uriyi tam bilemiyorum fakat hatırladığım kadarıyla 550 uri civarında

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. Dediğiniz şeyler dışında bir şey ile arttırmak mümkün değil. Bunları tam olarak yaptığınızda kutu içeriğinizi 5-5.5 kat arttırmış olursunuz. Tabi bu rakam pvp haritası için geçerlidir. Yani 500 küsür uridium ve 5 gg alınabilir.

Eğer bunlar yapılmış ve gemide sürekli kutu toplanırsa yaratık kesmekten daha iyi sonuç alınır.

6. Sadece katlayıcı olduğunda pvp de 3 gg veriyor. En kısa yoldan 4 gg çıkartmanın yolu ne olur hocam?

7. Oyunda şöyle bir şey vardır küsürat üste yuvarlanır. Bunu pvp haritasında görüyoruz 1 galaxy harita bonusu ile 1.5 oluyor ama oyunda böyle bir mantık olmadığı için 2 olarak yuvarlanıyor. Kısaca demem şu ki senin de en az 3.5 oranını yakalaman lazım. Tavsiyem Kurtarma Protokolü'nün 3. seviyesinden alman ama bunu deneyerek al yani 1 tane al çıkıyor mu diye bak çıkmazsa bir tane daha tahminim 5-6 protokolde 4 galaxy çıkacaktır.

SilentsKiller bunu beğendi.