Öneri İçerik Üretici

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve akdumanv tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. akdumanv

akdumanv User

Forumda içerik üreticilerin içeriklerini paylaşabileceği bir kısım yok zannedersem, içerik üretici kardeşlerimizin kanal-video vs vs tanıtabilecekleri / duyurabilecekleri bir alt kısım açılsa güzel olur gibi. Eğer varsa da ben bulamadıysam bir modum linkleyip direk konuyu kilitleyebilir iyi frumlar dilerim.

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Başlığınızı gerekli konu başlığı altına taşıdım.

Daha önceden Kullanıcı Köşesinde Medya bölümü vardı oyuncular istediği videoları resimleri-fotoğraflarını bu bölümde paylaşmaktaydılar. Lakin yeni gelen güncelleme ile birlikte bu bölüm kaldırıldı, ilgili konuya buradan gidebilirsiniz. İlgili konuda videolarınızı veya fotoğraflarınızı kullanıcı köşesi başlığı altında alt başlığı olan konuşmacı köşesi bölümünde paylaşabilirsiniz. İlgili bölüme buradan gidebilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. akdumanv

akdumanv User

Konu kilitlenebilir teşekkürler

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.