İçiçe açı uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve deliseyfo tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. deliseyfo

deliseyfo User

Merhaba arkadaşlar Burgu, elmas, kalp ve güve uçuş düzenleri var. Ekipman durumunu biliyorsunuz zaten önceki konuda vardı. Bu indirimlerle beraber 37.5k ya denk geliyor. Roket hasarını %50 arttırıyor ama darbe puanları %20 düşüyormuş. Bu düzen 5 li roketlerde işe yarıyor mu? Yada almalı mıyım? Teşekkürler.

2. 5'li roketlere etki eden sadece Yıldız uçuş düzeni vardır. İç içe sadece rokete etki eder

3. İç içe roketatara etki etmez.

Vip varsa kasılırken işe yarayabilir.

4. deliseyfo

deliseyfo User

Bilen arkadaşlar bu konuda bizi bilgilendireceklerdir.

Yıldız uçuş düzeninin açıklaması şöyle; Roket hasarını %25 artırır, ancak roketatarın tekrar yükleme süresi de %33 artar.
    İç içe açının ise böyle; Roket hasarını %50 artırır, ancak geminin darbe puanlarını %20 azaltır.

Eğer dediğiniz gibi ise neden açıklamaları neredeyse aynı (roket hasarı için). Biri %25 diğeri %50 arttırıyor ancak negatif etkileri farklı.

5. Forumdaki uçuş düzeni tanıtımlarında etki ettiği yazılıyor bende ona göre yazdım.

6. deliseyfo

deliseyfo User

Anladım, tam emin olmak için mod arkadaşların da yorumlarını bekleyeceğim. Daha 6 saatlik bir indirim süresi var.

7. deliseyfo

deliseyfo User

Gereksiz postlarla konumu meşgul etmeyin. Yardımcı olmaya çalıştığınızı biliyorum ve teşekkür ederim ancak gereksiz postlar yazarak haklılığımıda ilan ediyorsunuz. Bu konuda moderatör arkadaşların kesin bilgi vermelerini bekleyeceğim. Lütfen gereksiz postlarla konuma mudahil olmayın.

8. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Forumda daha saygılı davranıp karşılıklı atışmalara yer vermeden devam edelim.

Söz konusu uçuş düzeni sadece tekli Roket hasarını artır.

Beşli yani hellestrom roketlerinde hasar artışı sözkonusu değildir.

iyi forumlar.

9. deliseyfo

deliseyfo User

Teşekkür ederim modum. Konu kilitlenebilir.

10. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konu sahibinin isteği gereği konu kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.