ID NO

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve odun_adam tarafından 4 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. odun_adam

odun_adam User

Bir gemime bilmediğim bir nedenden dolayı giremiyorum. Girmeye çalıstığımda beni giriş kısmında kalıyorum ve yukarıda eror99 yazıyor. Sebebi nedir bilmiyorum ama support ekibinin ilgilenmesini istiyorum. Fakat geminin ID numarasını bilmiyorum. ID numaramı nasıl ögrenebilirim? Ne yapmalıyım yardımcı olursanız memnun olurum.

2. Ban aldıysa zaten giriş yapamazsınız.2 Şık olarak ID şart değil girmek için kullanıcı adını biliyorsanız,şifremi unuttum kısmından tekrar şifre alabilirsiniz kayıtlı mail adresine.

3. odun_adam

odun_adam User

Isim veya şifre ile bir problem yok. Ben ID numarası olmadan support biriminin gemiye bakamayacaklarını sanıyorum. Ayrıca hiç bir bot yardımcı program kullanılmadı, pushing yapılmadı, chatte tek bir kötü kelime bile edilmedi. Kısacası hiç bir kural ihlali yokken böyle oldu. Eror99 ne demek onuda bilmiyorum.

-Star- bunu beğendi.
  4. -Star-

-Star- User

Tarayıcında "Darkorbit error 99" diye arat. Giriş Sorunu | DarkOrbit TR - Bigpoint.com diye bir başlık göreceksin.Ona tıklama,altında error 99 diye bir konu var, Thecruciall bir link paylaşmış oradan girmeyi deneyebilirsin.

Sorunun çözüme ulaşmazsa tarayıcınızın çerezlerini temizleyip dene veyahut başka bir tarayıcıdan giriş yapmaya çalış.

Aynı hata kodu bot yüzünden cezalandırılan hesaplarda da görülüyor supporta.id sen yazmasan da gidiyor.Mail atmayı deneyebilirsin.