İD öğrenme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kaptan1907 tarafından 20 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kaptan1907

Kaptan1907 User

Merhabalar, gökmen modum diğer açtığım konuya id ve server bilgisiyle supporta yazınız demiş.
    Öncelikle supporta yazarken kendi serverimdeki support bağlantısına yazacağım değil mi?
    Ve gemim kapatıldığı için ID numarasını bilmiyorum. nasıl öğrenebilirim ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İd numaranızı bilmiyorsanız nick ve oynadığınız serverin bilgisiyle başvurabilirsiniz.Nickiniz tam doğru olmasına dikkat ediniz :)

İyi forumlar

3. KARANLIK smodum ben nicke de erişemiyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen

4. abi e postana gir diyom ödeme yaptıysan orada id bulursun büyük ihtimal.

Abi sende değil bu sorun foruma bir kaç kişi daha yazdı bu sorun sanırım genelr adam tr6 da

Profiline girip İD yi öğrenmeye çalıştım ama sıfır işin en ilginç tarafıda sistem senin idini vermiyor.

Html den baya bi uğraştım tekrar deniyeceğim.

abi bide şey var önceden support a mesaj atıysan orada da ID yazması lazım.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Herhangi bir klanda buluyorsanız klanın üyelerinden nickinizi temin edebilirsiniz ayrıca yakın bir zamanda klandan çıktıysanız o klanın ana sayfasında xxxx(nickiniz) kişi klandan ayrılmıştır diye bir ibare bulunmaktadır oradan da temin edebilirsiniz.

İyi Forumlar

6. Modum sorun şu arkadaşın profili görünmüyor elimde nick var fakat id vermiyor sistem.

arkadaş eror = calm down hata kodu alıyor...

Bu sadece bu arkadaş için geçerli değil oyundanda bu tür şikayetler felan var neler oluyor ?

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Eğer ki elinizde nick varsa supportta nick ve server bilgisini yazarak bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

8. Tamam şimdi arkadaşı yönlendiriyorum.

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesi isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

10. MaXiMuS

MaXiMuS User

Selam,
    Öncelikle kapatılmış olan hesaba giriş yapmayı deneyin,çıkan hata ekranına tamam dedikten sonra aşağıda bulunan supporta tıkladığınızda bilgileriniz otomatik doldurulacaktır.
    Olmaz ise,
    Hesabınız bigpoint e kayıtlı bir hesap üzerinden üyeliği silinmiş veya başka kullanıcıların eline geçmiş olma ihtimali var.

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

Yardımı geçen üyelerimize teşekkür ederiz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.