ID ÖĞRENME

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MonkeyD.Dragon tarafından 12 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar başka oyuncular nasıl benim ıd mi buluyor ?

2. AaronSW

AaronSW User

Eskiden illegal bir program ile oyun esnasında tıkladığınız gemilerin ID leri görülebiliyordu, tabi bunun yanında darbe puanı kalkan gibi özelliklerinizde. Ama resmi olarak ıd'nizi bulmaları mümkün değil diyebilirim, tabi siz başka yerde paylaşmadıysanız.

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Legal yollarla ID nizi bulmaları mümkün değildir. Ayrıca sadece ID ile bir işlemde yapılmaz. Daha önceden forumda şikayetler için ID paylaşmış olabilir, hesabınıza veya mailinize izinsiz erişm sağlıyor olabilir.

Keyifli Forumlar

4. Acaba ne tür bir önlem almam gerek yardımcı olur musunuz ?

5. legal yollarla ID bulmak çok kolaydır isterseniz anlatabilirim. ancak bu sadece supporta belge atarken daha çok işe yarar.

6. legal yollarla ID nasıl bulunuyor merak ettim doğrusu eğer legal yollarla ID bulunabiliyorsa bizim hesaplar desene ALLAH'a emanet

7. öncelikle kullanıcının pilot profili açılır sonra sayfa kaynağı açılır f3 e basılır "userkeyid" yazılır. gayet legal bir yol :) supporta şikayet atarken ben hep oyuncunun da ID sini atıyorum.

MìЯÀ£À¥54 bunu beğendi.
  8. süper bilgi için teşekkürler

9. bu iki senedir kullanılan bir yöntem zaten. gerçekten yeni duyduğuna inanamıyorum :)

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar id numaranız ile hesabınıza bir zarar verilemez.Zaten oyun yetkilileri sizin id numaranızı bilmese bile işlem yapabilir.O yüzden zararı olan bir durum değil.

İyi forumlar

11. Merhaba ,

ID ile hesaba bir zarar verilemez. Şayet öyle bir durum olsaydı eski forumda senelerce chat ban v.b. konularında ID istenmezdi. Orada paylaşılan ID'lere ait hesaplar çalınır yada boşaltılırdı. Ayrıca sağda solda farklı sosyal ortamlarda sizi kandırmaya çalışanlara inanmayınız.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.