********* İfşa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheAhriman tarafından 19 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheAhriman

TheAhriman User

bu ve bunun klanı[******] yeni başlayan, kasılan oyunculara dalmaktan kesmekten zevk alıyorlar.Kendilerine vs teklif edilincede "sen tanrımısın" diyip korkakça kaçıyolar.Bugün chatte küfür eden bi oyuncu banlandı bu da oyuncunun arkasından "hadi yallah ahhaah" yazdı bende bunu cm ye söyledim ve yasaklandıı.Saatler sonra şöyle bi mesaj aldım.Bakın ve tanıyın bu "çocuğu"

BEN BU ÇOCUKTAN şikayetçiyim.Ceza almasını istiyorum.Böyle tehditlerle bu tip ddavranışlarla oyuna yeni başlamış olan birçok oyuncuya oyuna nefret ettirip bıraktırıyorlar.Ahlaksızca yapılan bu davranıştan rahatsız olup şikayetimin dikkate alınmasını istiyorum.
    İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ağustos 2015
  2. Aynen öyle çok ama çok haklısın bu ve bunun gibi acizler yüüznden kasılamayan adamlar var biizm serverde vardı yaşatmıyoruz onları!
    Adam daha yeni başlamış leonov alacak aldırtmıyo bilerek fazladan 1m 1m koyuyo küfrediyo özelden cm zatne global serverlerinde bakmıyor ki chate kenarda hele kendi gemisi açık ona bkaıyor....Küfrediyolar takmıyor.Senin serverin hangisi ordan adam bulalım keselim düzgünce bi şunları bu aciz pislikler yüüzünden hem oyuna yeni başlayanlar gelişemiyor hemde rahat rahat oyunumuzu oynayamıyoruz özelden küfürler pislik pislik hareketler...Şunlara bi çare bulunsa ne güzel olacak

3. TheAhriman

TheAhriman User

Şimdi bunu yazan biri ne kadar insan olabilirki? Hayır yani bide bana chatten "bana saygılı olucaksın, sen kimsin, yeni başladıysan suscaksın" gibi tabirler kullandı.Gemisi iyi olana abi mi çekicez? bu oyunun kuralları böylemi? Ben bu oyuncunun banlanmasını şiddetle istiyorum.Cezasız kalırsa bu oyun kuralları boş demektir.Ceza almasını istiyorum.

Ben tr4 deyim hacı.Eic

4. Keşke senin serverde olsam klavyeyi...... Neyse sen aldırış etme bunlar sepromu da hızlı gönder yapıp dal istersen yada hiç aldırış etme Düzgün bir Türk klanına gir onlarla kes derim.Bizim burda da vardı bunlardan şirket değişti benim yüüzümden adam tallon kesiyo canı azıcık kalmış 10dkdir uğraşmış adamı kesiyo bende gerekeni yapıyorum.Sonra özelden küfrediyo.Cm uyuyor zaten bana özelden küfrediyo hala ordan çerezlerinizi temizlemek için link veriyor.

5. Supporta başvurunuz gerekli ceza orada verilir.

6. ******* ben Burda icraat yapma yeri değil oyunda gösterin icraatlarınızı.

7. Senmi bileceksi burasının icraat yapma yeri olmadığını?Heralde sende o yeni başlayanlara sıkanlardansın adam bişe yapmamış icraatla ne alakası var bunun?

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu tür konularınızı supporta yazarsanız daha faydalı olur.

Forum üzerinden bir yaptırımımız yok.Ayrıca Forum kuralları gereği Klan ve oyuncu ismi vermek yasaktır.Bu konuyada lütfen dikkat edelim

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.