iftar yemeği davetiyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___т.є.н.ℓ.ι.к.є¯¯¯® tarafından 18 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba facebook sayfasında link atıldığı ilk an formu doldurdum ve 2 arkadaşımla beraber ama hala yanıt gelmedi ?

2. Ne formundan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama iftar yemeği yapıldı diye biliyorum

3. yanlışın var furkan 19 temmuz cumartesi saat 18 de iftar yemeği günler önceden form doldurduk katılmak için =)

4. İnceledim yarın 19 temmuz günü olacağı yazmışlar Sizin doldurduğunuz fouma gelirsekte foruma cevap verilmiyor sanırım Kim nerden kaç kişi gelecek diye bilgi alıyorlar sadece

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Normalde davetiyelerin belirtildiği gibi perşembe gunu içerisinde maillere gonderilmesi gerekiyordu. Mail adresinizin spam kısımlarınıda kontrol edin. Supportla iletişime girerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

6. merhaba benim tr5 deki gemim bann yedi ve ne kadar süre yediğimi bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ? teşekkürler bu arada davetiyelerimiz geldi

7. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Chat ban ve hesap kapatılmalarına artık forum adminleri bakmıyor bu tip sorunlar için support ile iletişime geçiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.