Bug / Oyun hatasi İftiranın İntikamı!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kaptan1907 tarafından 22 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kaptan1907

Kaptan1907 User

Merhabalar, muhtemelen bu yazımı hiçbir oyuncu görmeden modlar tarafından kaldırılacak ve ben süresiz olarak uzaklaştırılacağım.
    Hakkınız var.

Daha önce Zenmate Free Vpn kullandığım için sistem loglarına farklı konumlardna login yaptığım kaydedilmiş olabilir. Ancak bunu araştırmadan kontrol etmeden direk bot muamelesi yaparak, hileci ve kul hakkı yedin diyerek hesabım kapatıldı.
    Kapatılan hesap bikaç haftalık 8 iris bir gemi, onun peşinde değilim.
    (Yanlış anlaşılmasın bi admin gelip bana kul hakkı yedin demedi, ama benim yetiştirildiğim toplumda bana öğretilen bu, hile hurda yaparsan kul hakkı yersin, bir tek oyun için geçerli değil)

supporta durumu bildirdim, tek istediğim zenmate'nin böyle birşeye sebep olup olamayacağını öğrenmekti.

Ama ticket attığımın ertesi günü Sayın Erdem görevlimiz, sanki ona hakeret etmişim gibi tehtid kar bir cevap attı
    bknz: ***

Şimdi asıl konuya gelelim, bana hile yapmadığım halde hileci dediniz.
    Üstüne üstlük tehdit ettiniz, buyrun beni banlayın global ban atın. 7 yıldır bu oyunu oynuyorum ben daha önce böyle bir terbiyesizlikle karşılaşmadım.

Buyrunuz, alın hile yaptım. Eminim ki bu hesabım hile için kapatılamayacak.
    Çünkü bu dünyada kötüysen kazanırsın!

Saygılarımla, iyi günler iyi forumlar.

TR4 WeTo'nun Deli'si

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ocak 2015
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Adminimiz sizleri tehdit etmemiş sürekli aynı konuda ısrarcı olmamanız için uyarmış.Verilen cezalar ve tespitler %100 doğrudur.

İlave olarak , tarama sistemi sonucunda ceza alan hesaplar sadece merkez tarafından gerekli kararın alınması ve düzenlemelerin yapılması ile açılabilir. Support bu tür durumlarda hesap açma işlemi yapamaz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ocak 2015
    ErcanYılmaz bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.