Öneri İhale sistemindeki saçmalık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TinyKnight tarafından 23 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TinyKnight

TinyKnight User

tamam kimin kaç bastığını görmemiz felan güzel bir olay ama genelde herkes son 30 saniye içerisinde teklif yapıyor ve biz herhangi bir teklif yapınca sayfa yenilenirken bizim teklifin üstüne 5 kişi teklif yapıyor.Sırf bu yüzden 3 gündür 10kdan 2 iris 4 lf3 kaçırdım.Bunu gidipde oyun ekranı içerisinde her an aktif olacak şekilde bir pencere halinde yapmanız mümkün değil mi o anda kim ne bastıysa değişsin isimler oyun içerisindeki pet gemi durumunu gösteren pencereler gibi birde açık arttırma penceresi olsa sizcede iyi olmaz mı? 10k kredi yüzünden onlarca item kaçırıyoruz sizcede saçma değil mi kardeşim?

2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konu başlığının tamamını büyük harfle yazmanız forum kurallarına aykırıdır.Konuyu biraz düzenleyip, anket ekleyip güncelleme ve fikir havuzu bölümüne açmanız daha faydalı olacaktır. Açık arttırma sisteminde sayfanın donması, geç yüklenmesi, teklifin diğer saate geçmesi gibi problemler kullanıcı kaynaklıdır.İnternet hızınızın düşük olması yada çerezlerinizin ön belleğinizin dolu olması bunu sağlayabilir.

Keyifli forumlar.

3. TinyKnight

TinyKnight User

İnternet hızım 1680 Kbps internetimde herhangi bir kasma ya da yavaşlama yok saniyeler içerisinde teklif verebiliyorum bunun onla bir alakası yok.

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

İnternet hızınız iyiyse son saniyede teklif verebilir ve istediğiniz malzemeyi alabilirsiniz.Oyun arka sayfasının oyun ekranına alınması ile ilgili bir çalışma olabilir yalnız yakın zamanda bunun olabileceğini düşünmüyorum.Eğer bu şekilde bir yenilik gelirse duyurusu yapılır.Konunun kitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.