İhalede mayın...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yeni.Ay-ALASKA tarafından 12 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar,

Biliyorsunuz Mayın çok önemli her gemi için... Yani mayını bir galaksiye basanlar az az biriktirir bir de ihaleye girenler veya normal yoldan uridium ile alanlar... Sorun şu ki bu sorunu genellikle çok ihtiyacı olup ama bir yandan da roket vs. cephanesi çok olup ta özellikle mayını olmayan arkadaşlar bilir .. İhalede veya normal olarak cephaneye girince satın alamıyoruz ! Bu sorunu düzeltmeleri gerektiğini düşünüyorum ...

Geminde taşıyabileceğin azami mayın sayısı zaten var! Mayının azamisi yoktur arkadaş ne alaka bu ya ?? İstediğimiz kadar biriktirebiliriz. Bunu özel cephane gibi düşünmeleri gerek Nasıl cephanesi ful olupta RSB-75(x6) alabiliyorsak mayını da aynı şekilde normal yoldan ve özellikle ihaleden almak gerekir diye düşünüyorum.

NOT: Mayına dün ve ondan önce 2-3 ay boyunca basılabiliyordu fakat bugün bu sorun oldu ...

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Mayınlarda da özel cephane olan ve belli günlerde çıkan roket cephanesinin doluluğuna bakmadan satın alınabilinen türleri mevcut. Ancak normal türleri cephane dolunca alınamıyor. Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Ancak roket cephane sınırının kalkmasını istiyorsanız Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne yazabilirsiniz. Olması zor diye düşünüyorum fakat şansınızı deneyiniz bence.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.