İhalede yanlışlıkla lf3 yerine tecrübe desteğine bastim yardim.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »C1zмεℓ1•ĸεd1« tarafından 2 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu sabah tabletle ihaleye girip lf3 alacaktim. Son anda parayi lf3 yerine tecrube destegine basmisim ama lf3 bastigima eminim ya tabletten yada oyumdam bir sorun oldu ve parayi tecrube destegine bastim 16 milyon credi cöpe gitmis oldu ve 1 haftalik emeğim. Birde parayi lf3 e bassaymisim alabilecekmisim o cok uzdu. Aldigimdan beri hic oyunun icine girmedim yani kullanmadim bu tecrube destegini geri alip yerine parami geri verirlermi ticket attim sizce geri verirlermi birde cevabi ne zaman verirler ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Daha önce böyle bir hata ile pek karşılaşmadık. Eğer sorun sizin kullandığınız sistemden yada İnternetten kaynaklandı ise bu kullanıcı sorumluluğunda olduğundan geri iadesi yapılmaz.

Ancak sorunun oyundan olduğu konusunda eminseniz , İD ' niz ile Support ' a durumu izah ediniz.

Forum üzerinden bu konuda yapabileceğimiz bir şey bulunmamaktadır.

Kilitlenmesi Uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.