iiris patladı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 8 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iris için credi nerde kasılır ? baskın yemeyn yer fln sabit kascagım not pet le satcam çopleride

2. Elbette cubi. Cubinin çöpünü alamssan bile patlayan protegitlerin çöplerini topla, sonuçta tanesi bir talline eşit.

3. başka yorumalr açıgım

4. Credi kasıyordum bende sıkıldım artık :D 2 haftada kendimi çok sıkmadan 750 m oldu.

x-6 haritasında cubikon partilerine katıl.Patladıktan sonra çöpünü al.Duranium ve prometide kadar zenginleştir.( promerium yapma zarar edersın vıpsen bile ). Daha sonra kristallon kes. Vuruşun 4000-5000 varsa x1 sadece lazerle kes.Kristallonlarında çöpünü al.Zaten çoğu krisin dp si azdır o haritada.

Bunları yaparken %25 hammadde güçlendiricisi al.Açık arttırmada ucuza gidiyor.

Her 2 cubide ambar dolar ve 2 m kasarsın dediklerimle.

Skylab full se hızlı sevkiyat ile promerium gönder , petle sat. 1 bilemedin 2haftaya fullersin irisleri.

5. en başta demişsin ya kardeş duranium fln orayı tam anlamdım ?

6. Cubikon ya da kristallon çöpü alınca hammaddeleri duranium ve prometide kadar zenginleştirme yap demek istedim.Yani promeriuma çevirme zarar edersin.

7. tşşkrler başka fikir açııgım

8. 2-7 önünegeleni kes veya 2-6 cubi yap uri kasarsın hem eksiğin varsa tamamlarsın hemde ırısları alırsın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.