iki kat lf4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve elektro tarafından 26 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. elektro

elektro User

200 kutu da sıfır çektim bi şeymi var acaba kutularda

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kutulardan ekipman çıkma olasılığı şansınıza bağlıdır. 400 Kutuda Hiç LF4 Çıkaramayan arkadaşlarda var , 100 Kutuda 3 LF4 Çıkaran arkadaşlarda

Bu nedenle , Oyunda bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ancak Bir sorun olduğu konusunda ısrarcı iseniz , Support ile görüşebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. RaViper

RaViper User

30 kutuda 1 lf4 1 apis parçası çıkardım bugün şans işi. bu arada lf4 günü saat kaça kadar devam edecek yoksa bitti mi ?

4. Merhaba, sunucu saatine göre 00.00 da bitiyor olması lazım.

5. Dün normal günde 10 kutuda 1 lf-4 buldum

6. darko_pro1

darko_pro1 User

Genelde lf4 gününde lf4 çıkmadı diye duyuyorum o yüzden hiç lf4 günü kutu açmadım ama zeus günü açıyorum en azından lf4 günü kutu açanlardan daha kârlı olduğunu düşünüyorum.

7. Merhaba ,

Arkadaşlar tamam oranlar var ama biraz da şansa bağlı bir şey çünkü bazıları tek kutu açar bulur. Bazıları 5-20-50-100 kutuda bulur. Bir çok kişi sayısını unutmuştur kaç kutu açtığını bilmiyordur.

İyi forumlar.

8. NoMasteRs

NoMasteRs User

Dünkü LF4 gününde 600 kutu açtım ve 10 LF4 çıkardım.. Apisim olmasına rağmen sıfırdan 26 tanede apis parçası çıktı. yedeğini kasıyorum artık :)

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gerekli açıklamaları görevli arkadaşlar yaptıklarından dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.