İki Soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 29 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar iki sorum var, konu yanlış yerdeyse yine özür dilerim.

Birincisi, ben 3D bonus ödüllerini yanlışlıkla TR serverina almışım, ama benim asıl hesabım ABD sunucusunda. Benim bunu değiştirebilme şansım yok mu? Supporta falan yazmam mı lazım?

İkincisi oyunla ilgili, şu şey ne?

2. Merhaba ,

İlk olarak bahsettiğiniz ödüller için sonradan 1 Eylül'e kadar oyun hesabına girenlere gelecekti bize gelen bilgi bu şekildeydi fakat eğer isteseniz durumu support'a bildirebilirsiniz.

Buradaki duyuruyu inceleyebilirsiniz.

İkinci olarak resimde gemi üzerindekini soruyorsanız Parazit Dalgası etkinliği dahilinde çıkan cephane ve mayın ile oyunculara hastalık bulaştırıp puan kazanılıyordu. Resimdeki gemiye virüs yani hastalık bulaştırılmış durumda.

İyi forumlar.

3. Etkinliği filan biliyorum modum benim istediğim o değil, benim dediğim ben yanlışlıkla ödülleri TR sunucusuna almışım bunları asıl çarımın olduğu ABD sunucusuna geçirmem mümkün mü?

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

ABD sunucusuna giriş yaptığınız anda ödülleriniz orayada gelecektir.Az önce denedim ve ödüller orayada gelmiş bulunmakta.

İyi forumlar

5. Benim bilgisayar aslında 3D açmıyor. (XP olduğu için) Ben zaten kaç gündür ABD sunucusunda oynuyorum, gelmedi. TR sunucusunda 3D açmamama rağmen gelmişti.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Hesabınızda bulunan her sunucuya ödüller geliyor. İyice kontrol ediniz. Gelmemişse supporta yazmanız gerekmektedir. Forumdan işlem yapılmıyor.

İyi Forumlar.

7. ABD sunucusuna yeniden başlayalı birkaç hafta oldu, ama ben geldiğini hatırlamıyorum. 200 Ema mı ne vardı, 200 ema gelse zaten onu kolay kolay bitiremem. Supporta yazdım bakalım ne zaman cevap verecekler.

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

200 ema verilmedi,

• Havai Fişek L x 100
    • Ekstra Enerji x 500
    • Yeşil Ganimet Anahtarı x 10
    • UCB-100 Cephane x 20000
    • EMA X 20
    • 10 saat boyunca Tecrübe artırıcı XP-B01
    • 10 saat boyunca Şöhret artırıcı HON-B01
    • 10 saat boyunca Hasar artırıcı DMG-B01
    Bu ödüller dağıtılmıştır.

İyi Forumlar.

9. Peki, yanlış hatırlıyormuşum. Neyse konu kilit, sanırım yine de verilmedi ama supporttan cevap bekleyeceğiz artık.

-Keskin- bunu beğendi.
  10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

Şimdi hiç başlamadığım bir serverda denedim ve ödüller oraya gelmedi.Demek ki ödüllerin gelmesi için ödüllerin geldiği tarihten önce servera girilmiş olması gerekiyor.

İyi forumlar

Son düzenlenen: 30 Ağustos 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.