İki Soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 17 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar, size iki sorum olacak. Birincisi, ben Radar CPU aldım. 2 konfigürasyona da taktım. Düşmanın geldiğini nasıl anlayacağım? İkincisi, mesela kapılarda yaratıklar sıra sıra geliyor ya, mesela diyelim ki Kristallin bölümünde öldük. Tekrar kapıya girince en baştan mı başlarız, yoksa Kristallin bölümünden mi devam ederiz?

2. 1. Soruna cevap olaram, mini harita'dan görürsün.

2. Soruna cevap olarak tallinlerden başlarsın.

3. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Radar cpu : Klanlar arası diplomasi durumunuzu mini haritada renkli olarak gösterir.

Kendi klanından gemi: Yeşil renkte
    Düşman klanından gemi: Kırmızı renkte
    Nap olduğunuz klandan gemi: Sarı renkte gösterilir.

Girdiğiniz Kapıda hangi npc de patlarsanız o npc den devam edersiniz ve patlamadan önce kestikleriniz bir daha kapıya girdiğinizde gelmez.

Keyifli Forumlar.

4. Mini haritada kırmızı olarak mı görülür? Eğer kırmızı olarak görülüyorsa, ben yaratıkla düşmanı nasıl ayırt edeceğim?

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Radar cpu sunu size geniş olarak özet geçiyorum.

Diplomatik durumu küçük haritada gösterir. Vip üye hesaplarımızda diplomatik durum otomatik olarak gerçekleştiğinden kullanımına gerek kalmamaktadır,yani daha açık ifadeyle;
    RadarCPU vip üyesi olmayan normal klan üyelerinin klan diplomasi durumunu küçük haritada görebilmelerini sağlar.Bu şu demek vip üyeliğiniz yoksa tüm şirket üyeleriniz küçük haritada mavi nokta olarak görünür bu cpu taktığınızda klanınızın diplomatik ilişkisi bulunan diğer klanların üyelerini küçük haritada Nap ise SARI ,İttifakları ise YEŞİL ,Savaş ise KIRMIZI noktalar olarak görmenizi sağlayacaktır.

Eğer klan üyesi değilseniz bir işinize yaramaz ve eğer vip üyeliği olan bir klan üyesi iseniz gene işinize yaramaz.

Diğer sorunuz için ayırt etme şansınız yoktur.
    Gerekli cevaplar verildiği üzere kilitlenebilir.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Haziran 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.