iki soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BulanOber tarafından 16 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BulanOber

BulanOber User

iki sorum var 1.si bir aegis grup dışındayken bana nasıl kalkan gönderebiliyor bendede aegis var ama yollayamıyorum nası yapılıyor acaba

2.si ticaretten aldığımız desteklerden kaç tane üst üste alabiliyoruz yani dp artırıcı 1 ihalede aldım dierindede aldım sora kaçtane alınıyor

şimdiden cevaplara teşekkürler

2. aegis seçili grub üyesine kalkan yollayabilir mlsf kendine yollayamaz
    2.hala %si aynı kalır ama saati uzar yani 10saatten 20 saate uzar ama bide özel günlerde (bugün) destek pro var bunda destek%si arttırılabiliyor %5 hasardan üst üste alarak %50ye kadr çıkabilir

3. Merhaba ;

1) Aynı klanda ki Aegisler'in dp-kalkan desteği için grup olmalarına gerek yoktur. (Aynı şey şamandıra için geçerli değildir.)

2) %10 darbe puanı güçlendiricisini aldığınız da %20 olmaz, 10 saatlik olan süresi 20 saate yükselir.

Keyifli Forumlar.

4. BulanOber

BulanOber User

1. olarak güçlendirici bilgisi olarak anladım teşekkürler ama 2. aegis sorusu olmamış
    bakın haritada dururken hiç tanımadıım grupta olmayan biri bana kalkan yolladı aynı klan felan diildik bu nası oluyor acaba

5. o kişiye tıklıyon sonra yeteneğe olabilir ama olmassa takdir-i ilahi :D

6. İttifak klan iseniz de DP ve Kalkan verilebilir.Şamandıra için bu geçerli değildir

7. Merhaba ,

Bahsettiğiniz kişi sizin klanınızdan yada dost klanda olabilir.

İyi forumlar.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevap veren herkeze tesekurler kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.