Iki sorum olacak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve saas tarafından 9 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. saas

saas User

Merhabalar;

Forum acemisi sayılırım o yüzden yanlış başlık altında konu açmış olabilirim, doğru konuya taşınırsa sevinirim.

Başlıkta da belirttiğim gibi iki sorum olacak sizlere. Birinci, kappanın zorluk derecesi ile ilgili. Youtube'da gördüğüm videolar hep hızlı çekim olduğu ve yapanlar da bayağı güçlü olduğu için zorluk derecesi ile ilgili pek bir fikir oluşmadı. Ekipman olarak sentinel, aegis elite var full lf3 7 lf4 24 arge(kalkan 5/5 ve kalın sıkıyorum) full iris ve bo2 kalkana sahibim. Boss kucurbium ve century falcon gözümü korkutuyor, sizce bu ekipmanla yapılabilir mi?

Ikinci sorum da bu ekipmanlarım göze alınacak olursa en hızlı biçimde gelişmek için neye yönelmeliyim(mesela epsilondan / kutulardan lf4 çıkarmak veya apise yönelmek gibi)?

2. Konuyu yanlış kısıma açmışsınız. Teknik konular kısımı oyunda yaşadığınız teknik sorunlar hakkında konu açacağınız kısımdır.

Sizin konuyu Yeni Başlayanlara açmanız daha doğru olurdu. Endişe etmeyin gören bir mod elbet taşıyacaktır.

Kappa kolay bir kapı dersek yalan olur. Özellikle Kucurbium 35k hasar veriyor. Menzili koruyarak keserim derseniz bu biraz zor , Çünkü Kucurbium ' un menzili sizin kadar iyi

Ama Elinizde Ageis varsa , Bu ekipmanlar ile fazla zorlanmazsınız.

Full Tank ve Full Hasar Olarak İki Konfigürasyon ayarlayın. Canını azaltıp kaçar , Podla canınızı hızlıca doldurup yine saldırırsınız.

Fazla zorlanmazsınız yani , endişe etmeyin

Açıklamalar/Sözlük Kısmının 4. Sayfasında Yeni Galaxy Gates Kappa konusunda kapı ile detaylı bilgi mevcut.

İsterseniz o konuyu bir inceleyin , Uyelerin Link paylaşımı yasak ( Değişmedi ise ) o yüzden link veremiyorum

İkinci Soruya Gelince Bence Argenizi 30 Yapmaya , Apis ve Zeus ' u inşa etmeye ve LF4 ' lerinizi tamamlamaya odaklanın.

İlk hangisi derseniz Apis ve Zeus ' u öncelikli yapın.

Geliştirmeyi en sona bırakın. Geliştirme inanılmaz maaliyetlidir.

Geliştirmeye kadar gelirsenizde ilk önce Droidlerinizi geliştirin. Sonrada Lazerlerinizi

Benim önerim bu şekilde

Not : Apis ve Zeus İçin Hemen İnşa Kullanmayın. Oyunu takip edip , Apis ve LF4 Günlerinde Yeşil Sandık Açmaya ve Zeus Günlerindede yeşil anahtar ile Altın Sandık açmaya odaklanın

Rehber bunu beğendi.
  3. Nerdeyse her şeyin benle aynı :D sadece bir arge fazlayım onun dışınca ikiziz.
    Kappa çok basit kapı zetadan daha basit ve ödülü çok güzel ben yaptım sende yaparsın.
    bos lordakiumlara zor derler ama ben hiç zorlanmadım. tavsiyem sep beslemen ve elitinin birazcık olması.
    kucurbiumlar çok basittir ama dikkatli olmalısın küçüktürler zor hedef alırsın.
    Centry falcon en basit en güzel kısımdır
    Ben uriyi de gg yide zetaya basmanı öneririm. Ancak 5 k uri falan değil kapının en az yarısını açabilecek uriyi bas ;)

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızdan fikir almak istediğiniz konuları"Yeni Başlıyanlar Bölümüne"açabilirsiniz.

Konunuzun taşımasını yapıyorum.

Cevap veren üyemize teşekkür ederiz,tecrübe konuşuyor,döktürmüş yine:D.

Keyifli Forumlar.

5. Sahmeran

Sahmeran User

kappa çok rahat yaparsınız. ayrıca havoçlarınız fullmü eğer full değilse tavsiyem ilk havoç tamamlamanız. en hızlı şekilde gelişmek artık gelişecek pek bir şey kalmamış aslında sadece ganimet anahtarınız pek yoksa havoç fullse bile çift gg günlerinde yapabildiginiz kadar zeta yapmanızı öneririm zaten indirim de gelmiş oluyor 70 75 k gibi bir miktara zeta açarsınız 50 k uri ödül + 50 tane ganimet anahtarı alırsınız harcadıgınız uri her türlü gelir 30 arge yapın diyen arkadaşın dedikleri gibi argeyide 30 a tamamlarsınız bu şekilde ganimet kutuları ilede zeus gününde lf4 apis ve zeus cıkarırsınız uri ile alma kısmıda aynı şekilde ben 70 k ya apis almıştım şuan tekrar inşaat tamamlandı cok aceleye gerek yok her türlü cıkıyor yani sadece zeus günleri pek fazla gelmedigi için alırsanız 70-100 k ya düşerse ( tek günde düşecegini sanmıyorum :D ) alabilirsiniz. zaten 20 lf4 falan yaptıktan sonra apis zeusunuzda olursa diroitleri 16 seviye ve 20 lf4 16 seviye yaparsanız pek bir şey kalmaz.

6. saas

saas User

Cevap veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum öneriler sonucu zetaya yönelmeye karar verdim şu an elimde 3 havoc var onları fuller kappaya geçerim

Ayrıca gg ler için hangi uçuş düzenini önerirsiniz? Elimde diamond, heart ve drill var moth ve ring de alabilirim

Modum eğer uçuş düzeni önerecek yoksa kilitlenmesini rica ediyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2016
  7. Sahmeran

Sahmeran User

guve varmış guve varsa yeterli olur.

8. Merhaba,

Halka yani ring uçuş düzeninizi almanınızı öneririm.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.