İkramiye aracılığı ile oyuncular arası ticaret.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sportmen70 tarafından 30 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce nasıl olur?

1. Güzel olur

58,3%
  2. Geliştirilmeli

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Kötü olur

41,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sportmen70

sportmen70 User

Merhaba arkadaşlar,

Bugüne kadar oyuncular arası ticaret le alakalı bir sürü konu açıldı hepsi olumsuz oy aldı. Benim aklıma uri ve krediylen ticaretten daha mantıklı birşey geldi. İkramiye ile ticaret. Benim gibi jackpot arenasını kazanması pek mümkün olmayan arkadaşların bayağı bir ikramiyesi oluyor. Bence bunları değerlendirebilmemiz gerek. Full oyuncular fazladan Lf-3 lerini belli bir ikramiye karşılığında satışa koyarlar (aşağıya yazacağım min. fiyatları). Böylece hem jackpot a girebilecek arkadaşlar ikramiye kasar hem de güçsüz arkadaşlar daha kolay gelişir.

Ayrıca toplu satış da yapılabilir. Mesela bir lf-3 min. 1000 ikramiye olursa fazladan lf-3 ü olan birisi tüm fazlalıkları 9000-10000 ikramiye karşılığında koyabilir. Ancak başka hesaplardan aktarım olmaması için satış için teklif edilen meblanın %10 u önceden oyuncudan kesilir.

Gelelim minimum fiyatlara.
    Lf-3: 750€
    BO2: 500€
    G3N-7900: 300€

toplu satışlarda %10 düşük fiyat verilebilir. örn: 2 lf3 1500€ yerine 1350€ gibi.

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :)

2. Valla beğendim kardeş fena fikir değil

3. çok saçma nerden buluyorsunuz böyle seyleri biraz iyi düşünsen aklını azcık zorlasan sende bu konuya kendi açtıgın konuya olumsuz oy verirsin kendi oyuncu bakımından değil oyun şirket kurucusu ve oyunun demanını getirecek bir sey değil bu

4. sportmen70

sportmen70 User

bunu yazmaktansa neden beğenmediğini yazsan daha iyi olurdu.
    teşekkürler :)

5. he 3 kuruşa 5 küfte hemi:D darkorbitin taşıyla darkorbitin kuşunu avlıcan dimi bu fikirle.:D:D

6. sportmen70

sportmen70 User

:D

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sayın √дD!ÐΞĶ!•ŞдĦ!И fikirlerinizi saygı çerçevesinde iletiniz.Tekrarında ceza alıcaksınız.

Konuya gelirsem ben olumlu yaklaşmıyorum.Ancak ne önlem alınırsa alınsın bir hesaptan bir hesaba geçirme gibi işlemler veya dost yardımı bu tür işlemler olacaktır.Pek olabilecek bir durum değil.

İyi forumlar

8. sportmen70

sportmen70 User

modum o zaman konuyu kilitleyebilirsiniz :( bu konununda oluru yok gibi :D

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben fikrimi söyledim ben desteklemedim diye konunun işimi bitti :) Ben gerekli desteği alırsa gerekli yerlere iletirim ama kilitleyin ben daha iyi fikirler yaparım diyorsanız birşey diyemem :)

İyi forumlar

10. sportmen70

sportmen70 User

2 kişi beğendi 2 kişi nefret etti :D arada kaldım :)

11. Aslında biraz değiştirilerek Jackpot ikramiyesi ile item takası olabilir fakat o zamanda bot kullanan gemiler için iyilik olur :)

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Buda doğru bir bakış açısı.Önceden kalma ikramiyeler haksızlığa yol açacaktır.

İyi forumlar

13. Cloud

Cloud User

Fena fikir değil lazım olmuyor zaten :)

14. Fena değil, güzel fikir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.