İkramiye Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve onotogo2110 tarafından 16 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

İkramiye Kapısı Gelsinmi

1. Evet

oy sayısı 8
    88,9%
  2. Hayır

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar benim bir fikrim var ikramiye kapısı diye bir kapı olmalı ve bu kapı 78 parçadan oluşabilir. Bu kapının ödüllleri var birincisi x4 yani beyaz mermi 30k, elinizde ne kadar ikramiye varsa uridiuma çeviriyor, 10 yeşil kutu anahtarı, 4m tp , 1m şeref puanı ve 30 günlük dosya veriyor içindeki yaratıklara gelicek olursak:

2 Boss Lokum 10 normal lokum ( normal lokumlar ilk geliyor)
    2 boss tallon 10 normal tallon ( normal tallonlar ilk geliyor)
    2 uber devo ve 2 uber sibelon (uber devo önce geliyor)
    10 uber saimon 30 protegit ( uber saimonlar önce geliyor)
    1 cubikon

Bir çok oyuncuya göre ikramiyeler gerekli işe yaramıyor böylece bu kapı sayesinde ikramiyeler daha çok işe yarar ve kullanılabilir hala gelebilir.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Başlığın tamamen büyük yazılması yasaktır.Bu konuda dikkatli olalım lütfen.

İyi forumlar

3. Merhaba ,

Öncelikle fikrinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.Ama size bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum,forum sayfamızda fikir havuzu bölümü gerçekten çok faydalı ve bir nevi oyunla ilgili görsel yazılı kütüphane görevini yerine getiriyor,mesela geçenlerde 2013 yılana ait bir fikir güncellenmiş ve tekrardan bir sürü yorum yazılmış.Yani uzun sözün kısa anlamı buraya yazdıklarınız kaybolmuyor,fikrinizi biraz daha geliştirir ve biraz daha detaylandırma şansı bulursanız ileride bile yorum alma şansınız olur.Tekrardan ellerinize sağlık diyelim.

Keyifli forumlar

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.