Öneri İkramiye Kutularının İçerikleri Güncellensin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr_Centilmen tarafından 28 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Mermi Miktarı Arttırılsın Mı?

1. evet

oy sayısı 8
    88,9%
  2. hayır

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bildiğiniz gibi ikramiye kutuları bu oyun için çok önem taşımaktadır gerek uri gerekse mermi falan oyuna yeni başlayanlar için en önemli kilit noktası bu kutulardır. Seviye kolay atlanıyor ama gemiyi sağlamlaştırma cidden çok zor ve sağlam olan arkadaşlar için x1 ile çok rahat bir şekilde çoğu zor görevleri yapabiliyorlar bence kutulardaki x2 x3 mermi miktarı arttırılmalı ki düşük itemli olanlar mermi farkı ile görevlerini daha kolay bir şekilde yapabilsinler.
    Desteklerseniz sevinirim ben kendim için söylemedim sadece yeni başlayan arkadaşlar için bir öneri amaçlı yazıyorum.

2. Miktar değil de , MCB-25 kredili olsun bence. Yani kimse almıyor ki artık MCB-25'i. Kapıdan 100k kadar çıkartıyorlar zaten rahatça. Çok bir fark da yok normal lazer ile sadece 2 kat. Yani büyük yaratık keserken daha çok ateş gücüne ihtiyaç var ve bu MCB-25 ile sağlanabilir. LF2 gibi eskiden bayağı değerli olan bir ekipmanı nasıl 250k kredi yaptılarsa bence MCB-25'in de şu an uridyumlu olmasının anlamı yok.

Mr_Centilmen bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.