ileri düzey atlama cpu 1 yardım pls

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ugurbingol2424 tarafından 13 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ileri düzey atlama cpu 1 satın aldım ve 3 kere kullandıktan sonra benden u. istemeye başladı u. harcamaya başladı atlama kuponu diye birşey istiyor bunu nasıl temin edebilirim yada nasıl bulabilirim yardım edermisinizzz

2. Atlama kuponları yeşil ganimet sandıklarından çıkıyor kardeşim onları da anahtar ile açıyorsun biliyorsundur sanırım. Ben 160 sandık açmıştım 90 tane atlama kuponu gelmişti :D

3. Ganimet kutusundan ve sanırım spaceballdan çıkıyor.

Ek: Günlük görevde 2 tane veren çıkıyor bazen.

Son düzenlenen: 13 Aralık 2015
  4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Atlama Kuponunu özel etkinlikler çerçevesinde çıkacak olan Bonus kutularında bulabilirsiniz.Ayrıca Bazı görevlerin ödüllerinden ve Korsan Kutularındanda elde etmeniz mümkün.

Ek olarak , Zaman Zaman Atlama Kuponları ve Ekstra Enerjide kampanyalar özel etkinlik günü kapsamında , Belirli Miktarlarda Atlama Kuponu satışa çıkmaktadır

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.