İlerleme başarılı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MФЛSТΣЯCΛТ[iŁŁΣGΛŁ] tarafından 4 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemiler : Goliath ( spectrum ) Aegis ( Elite tasarımı alınmak üzere) Ucuş düzenleri : kalp,güve Ekipmanlar ve droitler : 2 lf4 gerisi ful ( hepsi 1 seviye) 8 iris ( geliştirme 7 ) 1 havoc 10 demon var Arge :26 Şimdiye kadar alfa beta gama epsilon yaptım ve zeta kapısına devam ediyorum 700 k uri var. Şu anda kutu kasıyorum ve zeta açıyorum 4. zetamı yapıcam. Ordan gelen anahtarlarla zeus gününde ganimet açıyorum. Genelde apis parçası çıkıyor ve geçen gün 1 lf4 çıkardım. Şuan da apise ve lf4 sayısını arttırmaya konstre oldum. Havoc kısmına kafa takmıyorum o nun şans işi oludugunu düşünüyorum ama ihmal etmiyorum. Bnun dışında eksiiklerimi belirtirseniz sevinirim

2. Merhabalar,

Zeus,apis ve lf4 sayısını çoğaltmak öncelikli hedefleriniz olmalı diye düşünüyorum.Bu saydıklarımı da zaten saymışsınız yani koyduğunuz hedef mantıklı ilerlemeye devam.Şimdiden şansınız bol olsun.

İyi forumlar

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

yaratık kesmek için iyi bir uçuş düzeni tavsiye ederim.

4. Sağolun hedeflerimin yerinde olduğuna sevindim.Hang
    uxus düzenlerini önerirsiniz?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.