İlerleme Hakkında Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve prones99 tarafından 24 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. prones99

prones99 User

Selamüm aleyküm beyler 13 lwlim goli vega ve leonov um var 18 lf3 10 bo2 full hız full ekstra 8 iris 2 lwl pet 7 arge puanı modül ve protokol yok. Şuandan itibaren güçlenmek ve fullenmek için ne yapmalıyım tşk ederim

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

forum ana sayfasinda yukarda ara kismina aradiginiz kelimeleri yazarak,(kasılma,güclenme ilerleme fullenme v.b) daha once arsivdeki tecrubeleri de okuyabilirsiniz.

macellaio., DARKLORD ve Rehber bunu beğendi.
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,
    Öncelikle LF-3 lerinizi tamamlamalısınız.

BO2 kalkanlarınızın sayısını Goliye göre çoğaltmalısınız.

Petinizin seviyesini 8 e çıkarıp Kamikaze 3 alabilirsiniz.

X7 haritasında Kristallon veya X6 haritasında Cubikon gruplarına katılarak Urıdıum ve kredi kasabilirsiniz.

Kapı olarakta,Havoçlarınızı tamamlayana kadar Zeta kapısından başka kapı yapmayın derim.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. prones99

prones99 User

Teşekkür ederim ama ben us4 de oynuyorum cubikon ve kristallonda kasılan olmuyor fazla bu yüzdende grup yapacak bulamıyorum
    Pet içinde kamikazeden önce toplama daha iyi olmazmı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.