Destek İlerleme için yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►Los-Angeles-Lakers◄ tarafından 2 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,
    Bende şuan 300 k uridium var haftasonu elimdeki gglerle beraber hesaplarıma göre 6-7 zeta birden yapmayı düşünüyorum sizlerin farklı fikirleri var mıdır?
    Gemi olarak venom kullanıyorum 17 arge (kalın sıkma için ayarlı npc argesi de düşünüyorum) 4 pro 19 lf4 üm var 8 iris 3 havoc eşyalarımın hepsi geliştirmesiz 1. seviye acaba uridiumun hepsini kapı için değilde bir miktarını proları ve irisleri geliştirmek için mi kullanmalıyım diye de fikir ayrılığına kapılmıyor değilim.
    Vip+ indirim paketim mevcut sizlerin yardımlarını bekliyorum :)

2. Zeta için kullanan proların sayısını artır. Daha geliştirmeye çok var.

►Los-Angeles-Lakers◄ bunu beğendi.
  3. arge için ne dersin peki sıfırlayıp npcye çevireyim mi?

4. Dostum bence de geliştirmeyi en son aşamada yapmalısın. Ayrıca kalın sıkma argesi tavsiye etmem zira ben de aynısını yapmıştım pişman olmuştum. NPC argesi senin için daha iyi olacaktır. Bunun haricinde hafta sonları devamlı zeta dönmeni öneririm.
    En kısa zamanda Solace gemisini alman bayağı katkı sağlayacaktır sana zira yeni gelen %15 NPC hasarı modülü küçümsenecek bir hasar değil.
    TR 2-3 de oynuyorsan yardım edebilirim.

5. solace parçalarım hazırda duruyor etkinlikten alırım inşallah modülü o çok rahatlatıcak beni doğrudur. argeyi çeviricem o konuda senin gibi düşünüyorum pişmanım kalın sıkma kastığım için :)
    ve tr4-6 da oynamaktayım oralarda oynayan arkadaşlar varsa bl görevleri için onlara <3 atabilirim :D
    bu arada pala toplamak acayip sıkıcı günlük hızlı uridium kasabileceğim ufak taktikleriniz varsa (Günlük görevler haricinde) paylaşabilirseniz çok sevinirim cubikon tek başıma dönebiliyorum ama elit lazerin gitmesi haliyle canımı sıkıyor kamikaze olmasına rağmen :)

6. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımında söylediği gibi hali hazırda Zeta kapısını yaparak hem argenizi arttırabilir hem de prometheus lazerleri için bir şeyler yapabilirsiniz. Geliştirmeler için yolun daha çok başındasınız. Günlük görevler haricinde x7 Haritasında Boss Kristallon kesmenizi tavsiye edebilirim. :)

Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

LegendNFSTR bunu beğendi.
  7. 4-5 haritasında uber tallin - sibelonit vesaire kesebilirsin , ayrıca günlük dosyası da düşürme olasılığı oluyor. Bunun haricinde şirketinin x-7 haritasında boss tallon kesebilirsin , eğer seni zorlarsa devamlı normal tallon da kesebilirsin , bu sayede sürümden kazanırsın.

8. VidanjörR

VidanjörR User

İsmini yaz buradan. Eğer aynı şirketteysek yardım edebilirim. EİC'im

9. vay benim toprağım :D _C_H_I_E_F_ nickim bende EIC'deyim çok mutlu oldum şuan :D

anlaşılmıştır çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplardan ötürü :)

LegendNFSTR bunu beğendi.
  10. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

11. VidanjörR

VidanjörR User

Yazdım oyundan görünce cevapla

12. modum ne çok ısrar ettiniz kilitleyebilirsiniz :D

13. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir. Ceyran yapmasın diye :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.