Öneri İlerleme Tavsiyesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Son0fTheDeviL tarafından 25 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ateistkeci

ateistkeci User

Hiç parçası olmasa bile Apis/Zeus için parça alabiliyorsun, yeni birleştir güncellemesi konusunu okursan daha iyi anlayacaksındır durumu :)

2. peki :) sizide yordum ama k.g

3. parçaları uridium ile de alabiliyorsun sandıktan da çıkıyor. parçaları tek tek sandıktan da çıkarabilirsin uğraşmayıp uriyle tüm parçaları aldıktan sonra da birleştirebilirsin.

ayrıca arkadaşlar 65k falan uri oldu 1 aylık vip var 142.500 uri biriktirip burgu alacağım, en hızlı nasıl uri kasarım? burguyu aldıktan sonra uriyi nereye harcayım?

4. ateistkeci

ateistkeci User

x-7 haritasında tallon keserek veya kapı yaparak hızlı şekilde Uridium toplayabilirsin, ayrıca günlük görevlerle de 17 seviye üstünde birisiysen günlük 7-8k kadar Uridiumu kolayca alabilirsin

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Önce burguyu alırsanız uridium kasmanız hızlanacaktır.Ardından PET modüllerini biriktirebilirsiniz.Bu yolu izlemeniz daha hızlı paladium toplamanıza daha hızlı uridium kasıp daha çok Zeta açmanıza yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  6. IZuZuI

IZuZuI User

HOHOHO kodundan 20bin yakıt geliyor petim yokken kullandım yeni pet aldım yakıt yok :D üzdü uridium bitti peti açamıyorum

7. teşekkürler bir süre bu yolu izleyeceğim