İlerlemek İçin Yardım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve B3Y_Berkay tarafından 19 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. B3Y_Berkay

B3Y_Berkay User

- 13 LEVELİM
    - PET YOK
    - 80 K URİ VAR
    - 3 ARGE
    - FULL FLAX İRİS YOK FULL LF3
    - 20 LF3 5 LEVEL

+75 K URİ ÇEKİCEM ÜZERİNE SİZCE TASARRUF GELİNCEMİ ÇEKMELİYİM YOKSA ÇEKİYMMİ

Sizce ne yapmalıyım

-- HANGAR --

2. İrislerinizi açık arttırmadan fullemeye çalışın , lf-3 sayınızı yükseltin , 2x galaxy günlerinde indirim paketi + vip alıp bol bol zeta dönün uridiumu kullanmayın bence rahat etmek istiyorum diyorsanız aegistiniz yoksa aegist alın kasılırken rahatlık sağlar pet önemli peti bian önce alıp 8 level yap kami 3 ve oto yağma 3 kesinlikle olsun

3. Ilk 2 irisini uriylen digerlerink krediylen alarak yola adim atmalisin.Biraz daha oyunun icinde bilgi sahibi olana kadar kasilmaya calis.Belkide ganimet indirimi gununde uri cekip ganimet alman daha faydali olabilir.Bunun harici pet cok onemli, irislerini biraz hallettikten sonra ilk isin peti almak olmali.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.