İlerlemem konusunda

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ateistkeci tarafından 14 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ateistkeci

ateistkeci User

Selamlar,

En son BL kasmalı mıyım diye sormuştum onun üzerine dün 10. Prometheus lazerini aldım şu an lazer durumum

10 Prometheus 2 seviye geliştirmeli

10 LF-4 2 seviye geliştirmeli

2 LF-4 Hiperplazmoit(%0.5 DP desteği veren LF-4) 2 seviye geliştirmeli ve 1 LF-4 Yansıma sondası 2 seviye geliştirmeli

Ayrıca 8 tane LF-3 var seviye geliştirmesiz onların yerine LF-4 doldurmaya çalışacağım geçici olarak

Hız ve kalkanlarım fazlasıyla var ancak kalkanlardan sadece 3 tane bo3 seviye 2 geliştirmeli diğerlerine seviye basmadım

PET'ime gelecek olursam

Düşman bulucu 3. seviye, Oto Hammade toplama 3. seviye, Ticaret Modülü 2. seviye

1 tane Radar Protokolü 3. seviye var

Droidlerim 8 iris 5 seviye geliştirmeli Güve düzenim var Burgu için Uridium biriktiriyorum

Henüz daha Zeta yapmadım bu hafta sonu açabilirsem yapacağım (Zeta'nın durumu 96/111)

Ayrıca ARGE durumum bu şekilde

Şu an bulunduğum durumda ne yaparsam hızlı bir ilerleme sağlayabilirim?

2. Merhaba,

Değerli oyuncu promethus lazerlerini almaya devam edin.
    Lf-3 lerin yerine geçici olarak lf-4 kısa vadede olumlu olacaktır.
    Günlük giriş bonuslarıyla ve montajdan sgn-bo3 leri fulleyip geliştirebilirsiniz.
    Petinize değinicek olursak 3.seviye modülleri alabilcek durumda olduğunuz için petiniz iyi sayılır.
    Diroitlere gelirsek bir diroit düzeni kullanmanız faydalı olabilir.
    Buradan havoc, hercules, spartan, ve hermes hakkında bilgiye bakabilirsiniz.
    Apis ve zeus diroidlerini açabilirsiniz.
    Droit Çeşitleri Hakkında SSS

Temel işlevi aynı olsada 4 çeşit Droit vardır Bunlar aşağıda belirtilmiştir
    Diroitler hakkında gerekli bilgi burada mevcuttur.
    Burgu düzeni kasılmanız için faydalı olacaktır.
    Arge konusuna değinicek olursak;
    Bol bol zeta yapın ama bunu galaksi hafta sonu ödüllü günlerde yapın. Zetadan havoc ve arge dosyası kasın. Sonra havocları spartana çevirirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2019
  3. LF3 ve LF4 türevlerine seviye basmayın. Sık sık zeta yapın gelen logfile'larla argeniz hızlıca gelişecek ve gelen ganimet anahtarlarıyla da pro lazeri birleştirebileeksiniz.

-=ODIN=- bunu beğendi.