İlerleyiş Önerisi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve qRoscious tarafından 24 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. qRoscious

qRoscious User

merhaba, yeni server açılmış diyerek yıllar sonra oyuna tekrar başladım.
    paket halinde leonov, lf3, ve pet aldım ardından 5-2 de çöp toplayarak goliath aldım. şuan 13lf3 1 iris 7 tane de uri ile alınan kalkanım var.
    Şimdi ne yapmam lazım palladium biriktirip zeta mı girmeliyim?

Bir problem daha var acaba yanlış serverda mı başladım diye sorguluyorum kendimi. yanlışlıkla pvp açtım. x-3 e çıktığım an direkt patlatıyorlar. oynama hevesi kalmadı kapattım 24 saatin geçmesini bekliyorum sanırım bug olmuş millet full+full takılıyor oyun oynatmıyorlar. Açık arttırmaadan eksikleri kapamak imkansız çok yüksek crediler basılıyor. Her neyse şimdi ne yapmalıyım?

Pikana bunu beğendi.
  2. bence zevk için oyna zaten sen sıkmadığın sürece sana kimse sıkamicak al yamatonu dolas :)

3. Sizin ilacınız yeşil anahtarlar olacak o yüzden uri kasıp zeus günü yeşile yatırın ki lf3-lf4 ve iris için malzeme çıksın ama ilk 3-4 irisi olabildiğince uri ile almaya çalışın ha baktınız birleştirden irisler fulleniyor sorun yok.
    Neden anahtar dedim? 4 irisken 100 anahtar açtım ve tüm irislerin malzemeleri bu anahtarlarda çıktı yanında lf3 ve lf4 hediyeleri de bonusu oldu.
    Apokalips için scraps biriktirmeye çalışın apokalipsten apis, zeus düşüren çok kişi oldu. Olmadı para da verip alabilirsiniz tabi bu şans işi.
    Hızla 17 level olmaya çalışın tabi bu arada ya vega ya da goli için para biriktirin.
    17 level olduğunuzda promethius görevlerini göreceksiniz BL haritalarında bir çok grup mevcut bu yaratıklar uyutularak kesiliyor kolaylıkla görevleri yapabilirsiniz. En azından 4-5 pro lazer edinebilirsiniz.
    Neden 17 level olmalısınız? Çünkü 17 level olunca günde 4 tane yapılabilir günlük görev geliyor 17 levelin günlük görevi tam 4bin uridium veriyor toplamda 8bin uridiumluk günlük görev var bence yeni gelişen için çok iyi para.

Peki bunlardan sonra?
    Bunlardan sonra pro görevlerini tamamlamalısınız, bu arada da petin gelişimine önem verin oyunda her lazer slotu önemli.
    Pro görevleri bitince zor kısım başlıyor artık birleştirden başka şansınız yok ve her pro için hatrı sayılır rsb-x4veyeşil anahtar istiyor bu saatten sonra zetaya mecbursunuz ama sıkıntı PVE'ye hala GGx2 gelmedi.

qRoscious bunu beğendi.
  4. qRoscious

qRoscious User

t
    teşekkür ederim. golim var şuan o zaman kısa sürede 17 yapmaya calısıyorum.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Genel bir ileleyiş önerisi için Burada bulunan konu işinize yarayabilir.

İyi Forumlar.