İlerleyiş Tavsiyeleri

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Conici01 tarafından 2 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Conici01

Conici01 User

Arkadaşlar merhaba, aklıma takılan bir konu için sizin tecrübelerinize başvurmak istedim. Gemim hakkında bilgileri vermek istiyorum öncelikle. 19 seviye, venom ve solace tasarımları mevcut fakat modül olduğu için solace kullanıyorum. 14 pro 4 adet 13 seviye, 1 adet 10 seviye, 18 lf4 4 adet 13 seviye 1 adet 11 1 adet 5 seviye, 1 bo3, 32 adet bo2 4 adet 13 seviye 13 adet 2 seviye, 8 iris 4 adet 16 seviye 2 adet 15 seviye 2 adet 13 seviye, 1 apis, 10 adet havoc mevcut. Pet 17 seviye fakat çok fazla geliştirmedim, 7 adet lazeri, 2 adet kalkan ve 3 adet protkol yuvası açık. 3 adet seviye 3 radar protokolü var. 550m credits ve 250.000 uri var.
    Sizin görüşlerinizi istediğim nokta ise şu, her gün 4000 ambar pala topluyorum yaklaşık 260 adet enerji ediyor. Sizce urileri zeta kapısına basıp açabildiğim kadar kapı açmalı mıyım yoksa pala toplayarak kapı açıp urileri de pet ve ya lazer kalkan geliştirmelerine mi harcamalıyım ?
    Sizin ekstra olarak belirtmek istediğiniz görüş ve tavsiyeleriniz var ise onlara da açığım. Konuyu yanlış bir başlık altına açtıysam özür dilerim, forumu çok fazla kullanmadığım için bilemedim. Umarım bu konu diğer arkadaşlarımıza da yardımcı olur. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. İyi forumlar.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Haritada {x-6 ve x-Bl haritalarında} Cubikon ve İnvoke NPC'lerini imha ederek erken seviyelerde iyi bir miktar uridium kasabilirsiniz. Bu sayede Zeta kapısını daha rahat açabilirsiniz. Oyunun erken seviyelerinde oldukça iyi bir şekilde gelişmişsiniz. Bu ilerleyişi Prometheus Lazer Toplarına yoğunlaşarak hızlandıra bilirsiniz. Ancak uridium biriktirmek için henüz geliştirme yapmanız yerinde bir karar olmayacaktır.
    İlerleyiş tavsiyesi olarak Burada bulunan ve oyuncumuzun çok iyi bir şekilde anlatmış olduğu planlamaya bakmanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar.

3. Conici01

Conici01 User

Cevabınız için çok teşekkür ederim modum. Verdiğiniz link çok yardımcı oldu. İyi forumlar.