İlerleyiş Tavsiyesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve tahrefyalcin34 tarafından 28 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 8 iris 11 proyum 12. proya 1k rinusk kaldı pek bl haritasında kasılmıyorum az vurduğum için geç kestiğimden. Full havoc, 24 argeyim ve 700'e yakın anahtar var 18/45 apis var anahtarlarla tamamlayacağımı düşünüyorum önümüzdeki zeus günü ya da çok az kalıcak şekilde kalır gerisini uri ile tamamlarım vip + indirim de var. Bundan sonra ne yapmalıyım ?

2. samsun553

samsun553 User

Proya devam et dostum pro acıkca vurusu gücüde artacak

3. Kesinlikle pro ya devam et ve zeus gününde apisi bana kalırsa tamamlarsın ama zeus için biraz parça gerekebilir. Zeta kapısı ile birlikte anahtar toplamaya devam etmeni tavsiye ederim.

4. uriyle job-100 gibi lazer almalı mıyım rahat kasılmak için peki 12-14k civarı vuruyorum beslemesiz haliyle biraz yavaş oluyor

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Prometheus Lazer Topu eksikliğinizi gidermeniz ve gelişiminizi hızlandırmanız için Zeta kapısı dönebilirsiniz.
    Eklemek isterim ki @yılmazcan47 oyuncu arkadaşımızın ilerleyişe göre yapmış olduğu planlamanın bulunduğu konuya da Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

yılmazcan47 ve tahrefyalcin34 bunu beğendi.